Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, la trei ani de la divorț: „Toate planurile mele pentru 2023 sunt legate...”

 Calin Maria Bianca
.

Anca Țurcașiu a spus ce se întâmplă în viața ei personală, la trei ani de la divorț. Actrița își trăiește viața din plin și nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea. Recent, și-a luat una dintre prietenele ei de suflet și au plecat împreună într-o vacanță exotică. Se așteptau ca totul să fie minunat, însă au avut parte de nenumărate întâmplări mai puțin plăcute, însă care la final de zi le-a amuzat copios. Ei bine, pe lângă astea, în anul 2023, frumoasa actriță a decis să își trăiască viața la maximum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu nu a ezitat și a fost sinceră, așa cum este de fiecare dată. Nu a pozat în actrița care a avut o vacanță perfect, ci le-a arătat și povestit fanilor cu ce peripeții s-a confruntat. De asemenea, a vrut să demonstreze că nu de fiecare dată lucrurile ne ies așa cum le-am planificat, motiv pentru care a renunțat în a-și mai planifica viața pe termen lung.

turcasiu-9turcasiu-9

Anca Țurcașiu a decis că este momentul perfect să se bucure din plin de viață. În vacanțe exotice, vizitând destinații pe care nu le-a mai văzut, și înconjurată de cei dragi, actrița vrea să nu aibă vreo grijă anul acesta. Este singură din punct de vedere sentimental, astfel că cea mai important grijă a ei în aceste momente este legată de domeniul profesional, unde are multe proiecte în curs.

Citește și: Anca Țurcașiu, ipostază sexy în pat, la 52 de ani. Cum au reacționat fanii: „Ești superbă!”

Citește și: Anca Țurcașiu, scoasă din sărite de nutriționiști: „Mă apucă nervii când mă pune cineva să…”

Citește și: Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce ținută va îmbrăca: „Am niște ciocate albe acasă…”

Citește și: „El era căsătorit cu acte”. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, la trei ani de la divorțul de medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a povestit în fața tuturor că nu încearcă absolut deloc să păcălească lumea cu pozele 'țiplă' de pe Internet. Vedeta a explicat că nu a avut vacanța de vis la care se aștepta, ci una plină de peripeții, care a făcut experiența mult mai savuroasă. A căzut de pe elefant, s-a rătăcit, a rămas pe o insulă pustie, și cu toate astea s-a bucurat enorm de vacanța din Thailanda, acesta fiind scopul ei de acum înainte.

„Au fost niște momente extrem de neplăcute, pe care le-am depășit evident. O rătăcire. M-am urcat la un moment dat într-un autobuz și m-am trezit într-un alt oraș, de unde nu a vrut nimeni să ne ia pe mine și pe prietena mea înapoi. Asta mi s-a părut ceva de neimaginat. Am făcut autostopul cred că două ore până când ne-am urcat într-un mijloc de transport care să ne ducă acasă. Eram și la câteva ore distanță de locul în care stăteam.

Am avut parte și de căzătura de pe elefant care a fost memorabilă. Acum toată lumea înnebunește, dar am vrut să o arăt. Această căzătură a fost cât se poate de reală, când toată lumea se străduiește să fie perfectă, țilpă. Nu! Ni se întâmplă și lucruri neplăcute în viața aceasta. Pățim și întâmplări de genul acesta. Am fost lăsată pe o insulă, dar nu a fost nimic foarte grav. Au fost niște peripeții așa, a povestit Anca Țurcașiu, pentru WOWbiz.ro.

Anca Țurcașiu: 'Așa e când nu ești îndrăgostit și nu ai un partener de viață'

Deși ia în calcul o căsătorie la trei ani de la divorț, Anca Țurcașiu a dat tuturor de înțeles că este o femeie singură. Actrița a dezvăluit că nu a serbat Valentine’s Day și nici de Dragobete nu o să fie în compania cuiva, explicând că nu are un partener și nici îndrăgostită nu este. Totuși, alege să își petreacă viața așa cum își dorește.

„Nu am avut nicio idee de petrecere. Nici acum și nici de Valentine`s Day. Așa este când nu ești îndrăgostit și nu ai un partener de viață nu prea obișnuiești să sărbătorești aceste evenimente”, a mai mărturisit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu își trăiește viața din plin

Anca Țurcașiu a decis ca anul 2023 să fie unul total diferit față de cei de până acum. Mai concret, nu își mai face planuri legate de viața ei personală, ci doar de cea profesională. Actrița alege să se bucure de tot ceea ce primește, fie că este de bine sau ceva mai puțin plăcut. De asemenea, a precizat că este extrem de împlinită, mai ales în ceea ce ține de cariera sa de succes.

„Toate planurile mele pentru 2023 sunt legate în mare parte de activitatea mea profesională. În ceea ce privește activitatea mea de zi cu zi eu nu îmi fac planuri decât așa de la o zi la alta și știu ce urmează să am de făcut. Nu mai sunt o persoană care să îmi fac planuri pentru că ați văzut și dumneavoastră tot ce se întâmplă. În ultimii ani, suntem sortiți unor lucruri care nu că ne sperie, dar ne șochează în a fi un pic mai cu picioarele pe pământ și a ne focusa doar pe ziua pe care o trăim.

Până la urmă ajungi să îți dai seama că totul se poate schimba într-o singură zi. Tocmai de aceea eu nu îmi fac planuri pentru viața mea normală. Planurile sunt doar pentru spectacolele pe care le joc. În prezent joc în 7 spectacole pe care le joc prin turneu prin țară. Am planuri în activitatea cu hainele pe care le-am creat. Vreau să merg și în zona de design de interior”, a mai spus Anca Țurcașiu pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton