Ce se întâmplă în viața amoroasă a Claudiei Pătrășcanu, la patru ani de la divorțul de Gabi Bădălău: "Foarte mulți bărbați mă caută, mă cer de nevastă...". Ce spune despre o nouă căsătorie

 Dumitrache Laura
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Claudiei Pătrășcanu. Artista a divorțat de Gabi Bădălău în 2019, după patru ani de căsnicie. Au împreună doi băieți minunați, iar artista trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Claudia Pătrășcanu a recunoscut că este curtată de foarte mulți bărbați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a decis în urmă cu patru ani să se despartă de tatăl copiilor ei, pe care l-a acuzat de infidelitate. Procesul de divorț a durat foarte mult, iar după finalizarea divorțului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să aibă o relație decentă de dragul copiilor lor.

claudiaclaudia

Claudia Pătrășcanu este o femeie liberă și pregătită să își refacă viața. Cântăreața a vorbit despre cum arată viața ei amoroasă în acest moment, dar și ce provocări întâlnește ca mamă singură.

Citește și: Cum se înțeleg acum Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după zeci de scandaluri: „Mi-a dat un mesaj. I-am ascultat sfatul…”

Citește și:Ce relație are acum Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia. Mă rog pentru…'. Fosta socră i-a făcut plângere penală

Citește și:Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au…'

Citește și:Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu, după ce a fost la un pas să-și omoare soția. Dana Roba: „Nu are cum să scape. Îl așteaptă o pedeapsă maximă'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Claudiei Pătrășcanu, la patru ani de la divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți vreme de 4 ani și au împreună doi băieți, în vârstă de 9, respectiv 7 ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2019, iar procesul de divorț a durat mult timp. Ei bine, în prezent, Claudia Pătrășcanu este o femeie liberă și susține că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista recunoaște că este curtată de multi bărbați, ba chiar a fost cerută în căsătorie.

„Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii.(…) Fiind femeie singură sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (…) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic. Pe cine aud, am divorțat. Am reușit să iert pentru că am apucat să deschid Biblia și să o citesc.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la PRO TV.

Claudia Pătrășcanu, despre relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău

După ce s-au despărțit, între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au existat numeroase conflicte. Cei doi s-au certat pe custodia copiilor lor, dar în cele din urmă au decis să aibă o relație decentă de dragul celor mici. Recent, artista a dezvăluit că se înțelege bine cu Gabi Bădălău. „Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că a fost dezamăgită de atitudinea pe care mama lui Gabi Bădălău a avut-o față de ea, după despărțirea de afacerist. Claudia Pătrășcanu are o plângere penală intentată de fosta ei soacră. „Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură. (…) Pe tatăl lui Gabi l-am iubit pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea „Clau’ parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei.”, a mai adaugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton