Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea: "Am avut două mari eșecuri în dragoste și nu am învățat din greșeli"

 Dumitrache Laura
.

Cristi Mitrea a avut o relație cu Andreea Mantea în urmă cu opt ani, iar rodul iubirii lor este David. Cei doi s-au despărțit în timp ce prezentatoarea tv era însărcinată, iar luptătorul MMA nu și-a văzut fiul ani de zile. Recent, acesta a vorbit despre viața sa amoroasă.

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea a fost întotdeauna discret cu viața sa personală și nu a mai fost văzut în spatiul public cu o altă femeie, după despărțirea de Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit recent despre viața sa sentimentală și a dat cărțile pe față.

cristi mitreacristi mitrea

Recent, Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa sentimentală. Luptătorul MMA recunoaște că este un bărbat complicat și că nu a învățat din greșeli. Mai mult, acesta a declarat că are parte de multă liniște în momentul de față.

Citește și: Ce spune Cristi Mitrea despre relațiile toxice, după despărțirea de Andreea Mantea: „Nici un copil nu poate să te țină…'

Citește și:Cristi Mitrea nu mai vorbește cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul lor: „Câțiva ani am fost aproape de copil, dar acum…'

Citește și:Ramona Olaru și Cuza s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil, la mai bine de doi ani de la despărțire: „Bravo, ai stil!”

Citește și: Cât a cheltuit Dorian Popa pe cumpărăturile pentru vacanța cu rulota: „Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult…” / Unii ar spune că suma e uriașă

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea

Cristi Mitrea a format un cuplu cu Andreea Mantea în urmă cu mai bine de opt ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Burlăcița, iar rodul iubirii lor este David. Luptătorul MMA și prezentatoarea tv s-au despărțit în perioada în care Andreea Mantea era însărcinată cu fiul ei. Recent, Cristi Mitrea a vorbit despre viața sa sentimentală, deși nu a mai fost văzut în compania altei femei, după despărțirea de Andreea Mantea. Luptătorul nu a dezvăluit exact dacă are o relație, dar a declarat că traversează cea mai bună perioadă din viața sa.

Cu sufletul… e liniște! (…) Sunt într-o perioadă bună, sunt liniștit. Pentru că nu există partea emoțională dezvoltată cine știe ce. Fericirea e foarte greu de interpretat în mintea mea și foarte greu de spus în cuvinte. Sunt după niște lucruri rezolvate cu mine și cu restul lumii, am avut un an foarte bun. Am avut două eșecuri mari în dragoste. Nu știu dacă m-au făcut mai puternic. Nu, nu am învățat din greșeli. Când vine vorba despre o relație, eu sunt genul care pleacă după pasiune și chimie.', a declarat Cristi Mitrea, la Antena Stars.

Cristi Mitrea s-a împăcat cu tatăl lui

Cristi Mitrea a suferit foarte mult după ce părinții săi au divorțat. Mama și tatăl luptătorului s-au despărțit în urmă cu 30 de ani, iar acesta nu a vorbit mult timp cu părintele său. De câțiva ani, Cristi Mitrea a reluat legătura cu tatăl său și îl consideră cel mai mare sprijn al său. „Foarte mult contează relația cu tatăl meu. Mai ales acum, de vreo doi, trei ani suntem în relații bune, cum nu am fost niciodată toată viața, multă lume știe că ai mei au fost despărțiți de 30 și ceva de ani.(…) Pentru mine e o ancoră, e un sprijin', a spus Cristi Mitrea.

În ceea ce privește relația acestuia cu fiul său, David, cei doi nu mai păstrează legătura. În urmă cu ceva timp, Mitrea a declarat în podcastul lui Cătălin Măruță că nu mai vorbește cu Andreea Mantea și nu mai păstrează legătura cu fiul lui. „Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect', a declarat Cristi Mitrea. Ulterior, Andreea Mantea a dezvăluit public că fiul ei nu vrea să mai vorbească cu tatăl lui. „Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca și copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton