„Singurătatea ucide”. Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda. A luat o decizie radicală, după decepțiile în dragoste

 Calin Maria Bianca
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda. Gheorghe Turda nu are nevoie de prea descrieri, fiind cunoscut de toată lumea drept unul dintre cei mai buni interpreți de muzică populară. Ei bine însă, dacă pe plan profesional a avut un mare succes, în viața privată a trecut prin mai multe cumpene, una dintre cele mai crunte fiind moartea soției sale, în urmă cu 14 ani. Singurătatea și-a pus amprenta asupra lui, astfel că nu o dată, ci de mai multe ori a dezvăluit că vrea să se însoare. Totuși, în continuare este singur și alături de familia lui, despre care are numai cuvinte de laudă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda. Lui Gheorghe Turda nu-i priește singurătatea și spunea clar în urmă cu câteva luni că are de gând să se însoare. Nu are de gând însă să primească în casa și în sufletul lui orice femeie, doar de dragul amorului, ci una care va bifa condițiile lui. Ei bine, deși a trecut ceva timp de atunci, cântărețul a declarat recent că este în continuare singur din punct de vedere amoros, dar are copiii și nepoții aproape, ceea ce este o mare împlinire pentru el.

turda1turda1

Citește și: Soția lui Gheorghe Turda a murit după ce a fost diagnosticată cu leucemie: „A fost cumplit…” / Artistul a plâns când a povestit drama prin care a trecut

Citește și: La 75 de ani, Gheorghe Turda vrea să se însoare: „Singurătatea ucide”. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea soție

Citește și: Anca Serea pleacă într-o escapadă romantică cu Adi Sînă, după ce a vorbit despre problemele din căsnicie: „O să avem noi doi o vacanță'

Citește și: Scandal la Insula Iubirii între Bianca Giurcă și ispita Romeo Vasiloni. De la ce a pornit totul: „N-ai pic de bun simț, ai niște gesturi…' / „Ești isterică, ipocrită și falsă'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Gheorghe Turda

După ce și-a pierdut soția, Gheorghe Turda a încercat să își refacă viața. Din nefericire, încercările nu au dat roade, dar Gheorghe Turda nu regretă nimic. Acum, însuratul nu mai este în prim plan pentru el, ci să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa. Cântărețul este extrem de mândru de copiii și nepoții săi, care-i aduc mereu zâmbetul pe buze și îl fac să uite de orice necaz sau supărare.

'Sunt solo, sunt cu fetele mele, cu nepoții mei. Eu am o relație de familie foarte sănătoasă, iubesc tot ce e frumos pe această lume, mai ales familia. Familia mă înnobilează, toate reușitele de familie.', a declarat Gheorghe Turda pentru Ciao.ro

Gheorghe Turda: 'Îi iubesc tare mult'

Gheorghe Turda nu s-a sfiit să își manifeste iubirea față de nepoți în fața tuturor, explicând faptul că aceștia încearcă de cele mai multe ori să-l facă fericit și le iese foarte bine. Fără a ezita, a povestit o întâmplare frumoasă și memorabilă de la aniversarea lui, când unul dintre nepoți a apărut alături de el pe scenă.

De asemenea, nu are doar un nepot preferat, ci pe toți îi iubește și apreciază în aceeași măsură, mai ales că unii dintre ei deja îi calcă pe urme și au talentul artistic în sânge.

'Îi iubesc tare mult, cel mic mi-a făcut o figură tare frumoasă la aniversarea mea. La spectacolul de la Radio, în martie, a evoluat pe scenă la un instrument foarte dificil, la tobe, percuție. L-a testat înaine cu 2 luni Țăndărică și când a zis ăsta e al meu'… și a lucrat cu el, a apărut cu bunicul pe scenă. A avut un succes culminant.

Iar cel mare, alt nepot din partea fetei mari, ei locuiesc în Austria, cântă la pian. Mi-a cântat un fragment din Simfonia a 5-a de Beethoven. Cea mare este elevă în clasa a 10-a la Tonitza, face pictură, sculptură și modelaj, are note de 10 și cochetează cu muzica pentru că are voce. Mi-a luat 4 premii I la muzică populară, etno-pop, rock și muzică ușoară.', a spus Gheorghe Turda despre familia lui.

Gheorghe Turda a suferit mult după moartea soției sale și din cauza a ceea ce s-a scris în presă

Solistul de muzică populară a spus de mai multe ori că vrea să se recăsătorească pentru că, spune chiar el, „singurătatea ucide' și nu este deloc fericit să trăiască singur. Cu toate astea, Gheorghe Turda a suferit extrem de mult după moartea soției sale. Nu o dată, ci de nenumărate ori a plâns în direct, în timp ce vorbea despre marea dragoste care a fost între ei. Acum, după 14 ani, recunoaște că nu i-a fost deloc ușor fără ea, dar și că știrile din presă l-au afectat de multe ori pe seama acestui subiect sensibil.

'După moartea soției mele, acum 14 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi refac într-un fel viața. Eu am o deviză a vieții de atunci încoace, singurătatea ucide. Am încercat o dată, am încercat de două ori și nu a mers și atunci m-am oprit. Am stopat orice legatură cu presa vis a vis de știrile de prost gust, mi-au atribuit niște lucruri pe care nu le-am făcut.

Și chiar din contra am ajutat oamenii cât am putut pe fiecare și chiar m-au exploatat de bunătatea mea. Multi colegi de breaslă, de scenă, de cântec, alții mai valoroși, alții mai puțin valoroși. Sigur că m-a afectat sufletește.„, a continuat Gheorghe Turda.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton