Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: "I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț. Cătălin Bordea a divorțat de Livia în urmă cu câteva luni, după o relație de 11 ani, dintre care 4 ani au fost căsătoriți. La scurt timp după despărțire, Livia a început o relație cu Spike, cel care a fost nașul de nuntă al cuplului. Cătălin Bordea dezvăluie ce a vorbit cu părinții Liviei, după ce a divorțat de aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț. Despărțirea de Livia a însemnat pentru Cătălin Bordea o perioadă foarte delicată, iar comediantul a evitat să ofere detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ei. În cadrul unei apariții în emisiunea lui Dan Capatos, XNS', Bordea a vorbit despre cât de mult a însemnat familia Liviei pentru el și de cât de atașat era de părinții ei. Cătălin Bordea a dezvăluit conversația emoționantă pe care a avut-o cu părinții Liviei după toate cele întâmplate între ei.

bordea-1bordea-1

Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț

Cătălin Bordea a declarat că, deși nu mai ține legătura, în prezent, cu părinții Liviei, imediat după despărțirea le-a mărturisit acestora cât de mult a însemnat pentru el faptul că l-au primit cu brațele deschise în familia lor. Comediantul a mai adăugat că este conștient că părinții fostei soții nu poartă nicio vină pentru modul în care s-a terminat relația între el și Livia.

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei’

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală: ‘Simți fizic cum împietrești. Ai impresia că vezi semne peste tot. Eu nu eram căsătorit cu fata aia. S-a transformat…’

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost 'Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate' – a mărturisit actorul în emisiunea lui Capatos.

Ce a zis bunica lui Cătălin Bordea despre infidelitatea Liviei

Cătălin Bordea a evitat o perioadă să vorbească despre acest subiect, însă între timp a reușit să treacă peste și acum discută deschis despre ce i s-a întâmplat. Recent a dezvăluit ce reacție a avut bunica lui când a aflat totul.

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta. Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: „Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care Hai lasă, un drac mort… o casă nouă, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă’, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Bordea a aflat că fosta lui soție, Livia, îl înșală cu Spike, abia după divorț

Cătălin Bordea a aflat despre infidelitatea fostei soții la câteva săptămâni după pronunțarea divorțului. La acea vreme, era plecat din țară și a trăit un șoc imens când a văzut imaginile cu Livia și Spike, în timp ce sărutau, în mașina artistului. Comediantul spune că relația cu bruneta s-a încheiat abia în apropierea divorțului, când ea a decis să-și facă bagajul și să părăsească căminul conjugal.

„Am aflat cu două ore înainte să se dea la presă. Eram la Praga. M-au sunat și, cumva, le mulțumesc frumos că m-au sunat’, a spus Bordea, în podcastul „La Fileu’.

„Deci tu nu mai erai cu ea de când te-ai întors din America, nu?’, l-a întrebat Speak.

„Nu, nu, nu. Eu am fost până am divorțat, aproape. Adică până în separarea finală. La ziar s-a dat undeva la vreo două săptămâni, trei săptămâni după divorț, după semnătura a doua, cam așa. Atunci s-a dat.

Când am văzut imaginile, eu am negat, am zis că nu există, că sunt făcute ele. Creierul tău refuză să creadă până în ultima clipă. Până nu văd eu scris cu mânuța ta…Crede-mă că tovarășii mei, adică prietenii mei, Micutzu, Cortea, Nicolae..Șocul meu ca șocul meu, dar șocul lor…Nu există așa ceva, adică aici e vorba de o familie, omulețul era într-o familie’, a adăugat el.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton