Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență. Oana Roman: "Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență. Mama Oanei Roman a trecut printr-o nouă operație chirurgicală de urgență, la Spitalul Floreasca, după ce starea de sănătate a acesteia se agravase. Ulterior intervenției, Mioara Roman a fost intubată la Terapie Intesivă, starea acesteia nefiind deloc una bună, după operația cu anestezie generală. Iată cum evoluează starea Mioarei Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență. Mama Oanei Roman, Mioara, a fost operată de urgență luni, 16 octombrie, după ce starea ei se agravase destul de mult. Oana Roman a stat alături de mama ei în toată această perioadă dificilă și s-a rugat ca aceasta să-și revină, după o intervenție atât de dificilă. După intervenție, Mioara Roman a fost intubată și a rămas la Terapie Intensivă, având nevoie de supraveghere continuă. Azi, Oana Roman a primit vești bune din partea medicilor.

mioara-roman-internata-de-urgenta-in-spital-oana-roman-lupta-grea-pentru-mama-ei-doare-ca-nu-pot-face-minuni-2_27656700-1mioara-roman-internata-de-urgenta-in-spital-oana-roman-lupta-grea-pentru-mama-ei-doare-ca-nu-pot-face-minuni-2_27656700-1

Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență

Oana Roman și-a făcut mari griji pentru mama ei, Mioara, după noua operație chirurgicală suferită. Intervenția s-a făcut sub anestezie generală, un factor de risc, având în vedere vârsta înaintată a Mioarei Roman. Cu toate acestea, Oana a primit vești că mama ei, Mioara Roman, se simte mai bine.

Citește și: Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Oana Roman: „Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta'

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz’

”Aseară m-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Mama Oanei Roman a fost internată de urgență

În urmă cu o săptămână mama Oanei Roman a fost internată la Spitalul Floreasca, iar pe 16 octombrie a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. În mediul online, Oana Roman a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei ei fiind îngrijorată că va trebui să fie anesteziată. Vedeta traversează o perioadă delicată, căci se împarte între mama ei și fiica Isabela, de care se ocupă singură, de când a divorțat de Marius Elisei.

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!’, a scris Oana Roman pe Instagram.

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, afectată de despărțirea părinților

În mediul online, Oana Roman a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care o traversează. Pe lângă problemele de sănătate ale mamei ei, vedeta se ocupă singură de creșterea Isabelei, acuzându-l pe Marius Elisei că nu se implică emoțional sau financiar. Adolescenta a început să meargă la un psiholog, afectată fiind de separarea părinților.

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold (n.r pe așteptare) proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Iza, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele…mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe.

Să ne luptăm să stăm cu capul sus și privirea înainte. Să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile lui și noi trebuie să ne încredem în asta (…) Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă’, a scris, în urmă cu ceva timp, vedeta, pe rețelele de socializare.

FOTO: iNstagram facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton