Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie. Toată lumea știe faptul că Nicoleta Luciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu alături de Zsolt Cergo, bărbatul care a cucerit-o și a făcut-o să își dorească o familie alături de el. Ei bine, au patru copii împreună, însă de-a lungul timpului au tot apărut zvonuri despre divorț, după ce nu s-au mai afișat împreună. Iată prima reacție a soțului vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu o dată, ci de mai multe ori s-a scris în presă faptul că relația Nicoletei Luciu cu soțul ei nu mai este una foarte bună, ba chiar că este vorba despre un divorț între ei. Au dispărut din lumina reflectoarelor, iar ea a început să fie discretă cu viața publică după retragerea din televiziune, astfel că nimeni nu mai avea informații concrete despre ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia lor, dar și certitudinea că lucrurile merg bine.

nicoleta-luciu-de-nerecunoscut.-vedeta-a-fost-criticata-de-internauti-pentru-felul-in-care-arata-nu-are-nicio-legatura-cu-ce-a-fostnicoleta-luciu-de-nerecunoscut.-vedeta-a-fost-criticata-de-internauti-pentru-felul-in-care-arata-nu-are-nicio-legatura-cu-ce-a-fost

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…” Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Citește și: Adrian Enache e fascinat de nepoțica lui și se simte perfect în postura de bunic: „Maria-Ilinca este comoară națională, e cel mai frumos dar de la Dumnezeu”

Citește și: Carmen Brumă ne învață cum să scăpăm de grăsimea de pe burtă: „Poți să faci un milion de abdomene în fiecare zi. Nu se va vedea dacă nu ai grijă la… „

Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie

După nenumăratele zvonuri privind divorțul dintre ei, Zsolt Cergo nu a mai ezitat și a precizat clar că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de cei patru copii minunați pe care-i au împreună. Mai mult decât atât, a spus clar că totul merge foarte bine în căsnicia lor, dar și că zvonurile despre divorț îi afectează foarte mult, atât pe ei, dar mai ales pe copii, fiindcă nu sunt adevărate.

„Nu este nimic adevărat (n.r. zvonurile divorțului). La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre (n.red zvonurile despre divorț)'  a declarat afaceristul pentru CANCAN.RO.

Zsolt Cergo, după zvonurile divorțului: „Suntem bine cu toții, și noi, și copiii'

Soțul Nicoletei Luciu nu s-a oprit aici cu declarațiile despre căsnicia sa și viața de familie. Acesta a explicat că amândoi se bucură de frumoasa familie pe care și-au întemeiat-o încă din 2011, când au venit pe lume tripleții, în timp ce fanii considerau că au divorțat în secret. De asemenea, Zsolt Cergo a mărturisit că locuiesc în continuare la Miercurea Ciuc.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii' , a mai spus soțul Nicoletei Luciu.

Ce spunea Nicoleta Luciu despre divorț

Decizia Nicoletei Luciu de a se retrage din televiziune în urmă cu mai bine de un deceniu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta fiindcă nimeni nu se aștepta, după succesul de care s-a bucurat. Totuși, decizia ei a fost una clară și de lungă durată, astfel că de atunci nu și-a mai expus viața privată și personală în fața fanilor. Ba mai mult, după ce a clarificat că nu divorțează de soțul ei și că totul este bine, a spus că refuză să mai ofere interviuri.

„În primul rând, nu sunt adevărate zvonurile, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri', spunea ea pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton