Ce se întâmplă în seara asta, în prima ediție "Poftiți pe la noi!". Cătălin Moroșanu revine în emisiune: "Mi-a fost dor de Nea Mărin"

 Dumba Gabriela
.

Ce se întâmplă în seara asta, în prima ediție „Poftiți pe la noi!”. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!. Tania Popa, Cristi Iacob, Cătălin Moroșanu și Paula Chirilă sunt primii care vor spune Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!. Cătălin Moroșanu se bucură de revederea cu Nea Mărin și spune că îi era dor de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Mărin revine cu un nou sezon „Poftiți pe la noi!” și încearcă să față cu brio provocărilor de săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1. Cătălin Moroșanu este unul dintre concurenții noului sezon și spune că îi este foarte drag Nea Mărin, încă de la prima sa participare, în urmă cu mulți ani.

catalin-claudiu-morosanu-1024×683-1catalin-claudiu-morosanu-1024×683-1

Ce se întâmplă în seara asta, în prima ediție „Poftiți pe la noi!”, cu Cătălin Moroșanu

„Am venit pentru prima dată aici în Jurilovca în 1987, ca să învăţăm jocurile din zonă. Acum e totul schimbat!', a fost prima impresie a lui Nea Mărin de când a ajuns în locul în care a întâmpinat prima echipă care va spune în acest sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!.

„Sincer, îmi era dor de nea Mărin! El are intenţii bune, chiar dacă uneori îl mai apucă „spumele”', a dezvăluit amuzată Paula Chirilă, completând: „Îmi şi place să îl zgândăr! I-am prins cumva „şpilul!'.

Iar dacă Paula şi Tania i s-au mai alăturat lui Nea Mărin în demersul lui, în ultimii ani, pentru Cristi şi Cătălin revederea a fost una după o perioadă îndelungată:

„De ani de zile n-au mai fost la mine! M-am bucurat tare să îi revăd!', a dezvăluit Nea Mărin, în vreme ce Cătălin Moroşanu a completat: „Mi-a fost dor de el. Eu am fost prezent de la prima emisie a lui, de la Măgura, şi avem o legătură emoţională. De acolo chiar pot spune că a început ascensiunea mea. Pentru mine el are o însemnătate importantă. Faptul că revin e o mare bucurie!'.

La rândul lui, Cristi Iacob a completat: „Nea Mărine, nu ştii ce te-a lovit! Uită-te la noi! Suntem patru moldoveni!'. „N-ai nicio şansă în faţa a patru moldoveni!', a completat şi Tania.

Citește și: Florin Zamfirescu, despre moartea lui Geo Costiniu, supranumit Alain Delon al României: „Începuse să bea, din disperare. Asta l-a distrus’

Citește și: „Am trăit infernul pe repeat și nu m-am lăsat mozolită…'. Mesajul neașteptat postat de Oana Zăvoranu după ce l-a iertat pe Alex Ashraf de infidelitate

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2024. Jennifer Lopez și Margot Robbie au purtat roz și au atras toate privirile pe covorul roșu

Cum se vor descurca vedetele atunci când vine vorba despre sortarea stufului din Deltă, dar și într-ale renovării caselor din chirpici, sub stricta supraveghere a lui Nea Mărin, aflăm luni, marți și miercuri, de la 20:30, urmărind „Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!”.

Cătălin Moroșanu a fost omul bun la toate la 'Poftiți la Nea Mărin'

În 2018, Cătălin Moroșanu, fratele său Claudiu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani au făcut parte din echipa lui Nea Mărin în a doua ediție a reality show-ului 'Poftiți la Nea Mărin', de la Antena 1.

'Dimineața, Nea Mărin ne dădea trezirea așa cum știm cu toții. Din toate lucrurile pe care le-am făcut acum, dar și în alte sezoane, cel mai greu mi s-a părut serviciul de delivery. Livrare de mâncare la domiciliu, pe asta chiar nu o mai făcusem niciodată.

Eu și Margherita ne-am ocupat. A fost memorabil, cât am lăsat-o pe Margherita la volan, a reușit să blocheze cea mai aglomerată intersecție din Mangalia', mărturisea Cătălin Moroșanu atunci.

De asemenea, pugilistul român a acceptat să participe la Survivor România All Stars 2024. Cătălin Moroșanu a ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor România All Stars 2024.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton