Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei. Are o istorie veche de câteva sute de ani

 Dumitrache Laura
.

Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în cursul zilei de 1 mai. Vedeta a născut prin cezariană, iar internauții au văzut primele imagini cu micuța. Daniela Crudu a declarat în urmă ce nume va purta copilul ei. Ei bine, află că micuța va avea un nume special și superb!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a născut luni, 1 mai, o fetiță perfect sănătoasă. Fosta asistentă de la Un show păcătos a postat primele imagini cu bebelușul. Bruneta a născut la un spital din București, prin cezariană, așa cum și-an dorit, iar totul a decurs foarte bine.

danieladaniela

Înainte de a naște, Daniela Crudu a făcut câteva declarații despre fiica ei și a dezvăluit ce nume îi va pune acesteia. Vedeta tv a mărturisit că micuța va primi numele Daiana, un nume cu o semnificație apartie. Iată ce înseamnă și cât de special este!

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Citește și:Cum arăta Daniela Crudu acum 10 ani. Pare alt om: „Nu mi-am făcut aşa multe operaţii”

Citește și:Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital: 'Urați-mi noroc'. La ce intervenție apelează prezentatoarea TV

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat seiful cu amulete: „Am zis că moare de oftică!'

Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei

Daniela Crudu este în culmea fericirii. Fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima oară, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta a născut pe 1 mai, la un spital din Capitală, și deja a postat primele imagini cu micuța. Daniela Crudu a născut prin cezariană și atât mama, cât și fiica sunt perfect sănătoase. În urmă cu câteva luni, aceasta declara ce nume va purta fiica ei. Daiana este numele pe care fiica Danielei Crudu îl va primi și are o semnificație cu totul specială „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea', a declarat fosta asistentă tv în urmă cu câteva luni.

Numele Daiana are o istorie veche de câteva sute de ani. În limba latină, numele Daiana înseamnă ceresc și reprezintă o formă adjectivală a cuvântului divus. De asemenea, acest nume mai înseamnă și lumină și înseninat. În mitolodia romană, zeița Daiana a fost fiica lui Jupiter și a Latoniei, și sora lui Apollo. Se spune că persoanele care poartă acest nume sunt rafinate și sociabile.

Daniela Crudu nu vrea să se căsătorească

Daniela Crudu a părăsit România și s-a mutat în Suedia, acolo unde locuiește împreună cu iubitul său. De asemenea, sora vedetei s-a stabilit si ea acolo alături de partenerul ei. Fosta asistentă tv nu are în plan să se căsătorească, cel putin în viitorul apropiat. Daniela Crudu se declară fericită cu tatăl fiicei sale, dar preferă să fie discretă și evită să posteze imagini cu acesta.

Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă', spunea Daniela Crudu acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Cu cine se iubește Daniela Crudu

Daniela Crudu a decis să părăsească lumina reflectoarelor, iar în ultima perioadă a preferat să stea cât mai departe de micile ecrane. Vedeta trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de un bărbat misterios, iar zilele trecute au devenit părinți.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu', mai spunea Daniela Crudu despre iubitul ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton