Ce sfat a primit Joseph Mohaci de la preotul care l-a cununat cu Anda Adam: „Cea mai frumoasă urare. Acum să vedem în luna de miere...”

 Tudorache Simona
.

Anda Adam și soțul ei, Joseph Mohaci, își doresc un copil, acum, după nuntă, iar preotul care i-a căsătorit le-a încurajat decizia. Cei doi s-au cununat religios pe 29 iunie, după un an și jumătate de la cununia civilă. Solista recunoaște că vor o fetiță speră să rămână însărcinată în luna de miere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Anda Adam are 44 de ani și a făcut anumite tratamente pentru ca visul lor să devină realitate și familia să se mărească în curând. Atât artista, cât și soțul ei mai au câte o fetiță din mariajele anterioare. Anda Adam și Joseph Mohaci s-au cunoscut într-un hotel, la munte, și după o perioadă de tatonări au înțeles că vor să devină o familie.

anda-aadam-400-1anda-aadam-400-1

Ce i-a spus preotul lui Joseph Mohaci, la nunta cu Anda Adam

Anda Adam și soțul ei, Joseph Mohaci, au planuri mari pentru luna de miere. Cei doi mai vor un copil și speră ca acest lucru să se întâmple în vacanță.

„Noi primii ne dorim. Și acum să vedem în luna de miere', a spus și Joseph Mohaci, conform Wownews. „Părintele Gabriel care ne-a oficiat slujba, vrem să-i mulțumim foarte mult, a fost o slujbă extraordinară. Și el ne-a urat același lucru, i-a spus soțului 'Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez'. Cea mai frumoasă urare', a spus solista, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna” / A filmat impactul

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au fost condamnați în dosarul măștilor contrafăcute. Ce pedeapsă au primit: „Soluția…' / Decizia instanței nu este definitivă

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Tatoiu a mărturisit de ce nu mai vorbește cu familia soțului: „Eu sunt pasională, nu se poate altfel…” . Femeia de afaceri și Victor Tatoiu au împlinit recent 37 de ani de căsnicie / EXCLUSIV

Anda Adam a făcut tratamente ca să rămână însărcinată

Anda Adam mărturisește că dorința de a deveni din nou mamă există de mai multă vreme, dar viitoarea moștenitoare se lasă așteptată. Solista a făcut și câteva tratamente pentru a nu rata această șansă.

„Ne mai dorim un copil! Noi l-am comandat de anul trecut, însă a întârziat livrarea. Vine din China (n.r. – râde). Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul cred că tot o fetiță. Un Cane Corso (n.r. glumește Joseph). Doar fetițe ne dorim, că o fi una, că or fi două', a declarat Anda Adam, pentru Spynews.ro.

„Au existat niște speculații, la un moment dat, pentru că nu mai sunt eu așa de definită. Dar, am avut și perioade în care te mai și răsfeți, am mai făcut și niște tratamente pentru a fi siguri că vom face și copii, iar atunci, da, câteva kilograme în plus se văd imediat, dar îmi revin acum, pentru vară.
Nu am nici o problemă, însă având în vedere că vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani… Poți aduce, suplimentar, un aport, astfel încât să facilitezi o sarcină, în sensul acesta, însă nu avem o problemă. Trebuie doar să îmi iau un turneu cu soțul, undeva doar noi doi. Să ne punem pe treabă în acest turneu de lansare de album, pentru a face și un bebeluș',
a mai spus artista.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton