Ce sfat a primit Violeta Bănică de la fratele ei mai mare, Radu Ștefan: „Toată copilăria mea am crescut cu el, m-a certat. Am rămas cu sechela asta în cap” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce sfat a primit Violeta Bănică de la fratele ei mai mare, Radu Ștefan. Adolescenta, care are 16 ani, a mărturisit că toată copilăria ei fratele ei i-a spus să stea dreaptă și a învățat-o să aibă o postură frumoasă. În plus, Violeta abia așteaptă ca fratele ei mai mic de patru ani să mai crească, pentru a-i face la fel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS

Ce sfat a primit Violeta Bănică de la fratele ei mai mare, Radu Ștefan. Între cei doi frați este o relație foarte frumoasă. Adolescenta de 16 ani a povestit pentru viva.ro că a rămas cu o „sechelă' din copilăria ei, aceea de a nu sta cumva cocoșată.

an3-4-4an3-4-4

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, pentru prima dată singură la un eveniment monden. Ce premiu a obținut și de ce nu a fost însoțită de mama ei: „Am niște părinți extraordinari' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Alexia Eram pentru a-și menține silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop. Nu mănânc doar o dată pe zi'

Citește și: „Am trăit cea mai mare frică, mă tăvăleam la propriu pe jos'. Connect-R a suferit de depresie, după ce fiica lui era să moară din cauza unui vaccin. Artistul a adus medici din Israel ca să o salveze pe Maya

Citește și: Cum a devenit Margareta Pâslaru actriță: „Am intrat la Facultatea de Drept, doream să-i apăr pe cei năpăstuiți, dar…'. Declarații despre debutul său în cinematografie / EXCLUSIV

Ce sfat a primit Violeta Bănică de la fratele ei mai mare, Radu Ștefan

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, ne-a mărturisit că toată copilăria ei fratele ei, Radu Ștefan, i-a spus să stea dreaptă și a învățat-o să aibă o postură frumoasă.

'Toată copilăria mea am crescut cu fratele meu, care m-a certat și mi-a spus mereu să stau dreaptă. 'Sus, jos, înapoi'. Aceasta este postura. Când eram mică stăteam cocoșată și îl terminam psihic pe fratele meu (râde) și am rămas cu sechela asta în cap. Eu nu cred că noi doi am stat vreodată cocoșați. Pentru că, din acel moment, mi-a intrat asta în cap nu am mai stat niciunul cocoșat. Urmează să îi fac și eu același lucru fratelui mai mic, de patru ani. Aștept să mai crească un pic, să îi spun să stea drept.', a declarat Violeta Bănică, pentru viva.ro.

Pactul pe care Violeta Bănică l-a făcut cu fratele ei, Radu Ștefan

Violeta Bănică visează să studieze Dreptul în America și își dorește ca fratele ei, Radu Ștefan, să își țină promisiunea și să o urmeze în țara tuturor posibilităților. Despre cunoscutul artist, adolescenta de 16 ani susține că îi spune întotdeauna adevărul și i-a dat mereu sfaturi prețioase.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică’, a spus Violeta Bănică, pentru Playtech.ro.

Violeta Bănică va studia Dreptul: „Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv'

Fiica Andreei Marin vrea să se îndrepte la început către o facultate cu greutate, pentru că are convingerea că are mult potențial. Violeta recunoaște că celebra ei mamă îi susține această aspirație, chiar dacă, pentru o perioadă, cele două vor avea o relație la distanță.

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva.

Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept.

Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici’, a precizat Violeta Bănică.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton