"Trebuie să știi cum să-ți vinzi marfa". Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la tatăl ei la început de carieră

 Oana Pantazi
.

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan, nu a fost una deloc bună în ultimii ani, însă impresarul de artiști, care, de altfel, s-a ocupat pe vremuri și de trupa Andre, spune că întotdeauna i-a dat sfaturi bune fiicei sale, care se bucură de o carieră înfloritoare și după 25 de ani de la debut. Iată ce o ține în top pe artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Între Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan, relațiile s-au răcit în ultimii ani, iar cei doi nu și-au mai vorbit după ce acesta a făcut niște declarații despre viața privată a artistei. Acum, el locuiește singur la Ploiești, în timp ce mama Andreei stă cu ea și cu cele două fetițe. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit, în cele din urmă au revenit la sentimente mai bune. Recent, tatăl artistei a vorbit despre cariera fiicei sale și despre sfaturile pe care i le-a dat încă de la început de drum.

204866079_3886089101514144_325215846333308690_n204866079_3886089101514144_325215846333308690_n

Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la Săndel Bălan la început de carieră

Trupa Andre a fost poate cea mai de succes formație de fete în urmă cu mai bine decenii, Andreea Bălan și Andreea Antonescu atingând niște recorduri greu de doborât. La vremea respectivă, impresar le era chiar Săndel Bălan, tatăl Andreei. Acesta a dezvăluit că el a fost cel care și-a învățat fata cum să se pună în valoare și să se reinventeze permanent. Drept dovadă, și după 25 de ani de la debut este în atenția publicului.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție'

Citește și: A murit Paco Rabanne. Creatorul de modă avea 88 de ani: „Moștenirea sa va rămâne…’

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy’

'Eu le spun tuturor, așa cum i-am spus și fiicei mele: 'Eu te bag pe ușa care trebuie, dar tu ești răspunzătoare de succes.

Pentru că nu eu dansez pe scenă, nu eu sunt vioara întâi, în fața publicului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut însă mereu inițiativă, s-au născut cu aceste calități artistice, pe care ți le dă doar Doamne-Doamne. Să rămâi în față, atâția ani, așa cum a rămas și fiica mea, e un lucru de care eu sunt extrem de mândru.

Trebuie să știi să vii cu ceva nou, iar Andreea mea a știut mereu să se reinventeze, să ducă steagul mai departe, să facă ceea ce trebuie, ca să rămână în atenția publicului!', a dezvăluit Săndel Bălan pentru Impact.ro.

Săndel Bălan: „Dacă stai doar pe muzică și stai să aștepți doar să-ți intre o piesă pe radio, te înșeli amarnic”

Într-adevăr, Andreea Bălan a rămas mereu în atenția publicului, și nu doar datorită concertelor sale, care au și niște show-uri de dans spectaculoase, ci și ca urmare a prezenței pe micul ecran. De un deceniu, telespectatorii o văd la „Te cunosc de undeva!”, dar și la alte show-uri televizate, cum e „America Express”, unde participă alături de Andreea Antonescu, colega ei de trupă.

'Andreea mea a fost conștientă că nu poți rămâne în prima linie, ca artist, doar din muzică, așa că ea a acceptat o colaborare pe termen lung, de care se bucură și în prezent, cu Antena 1.

Este jurat la show-ul transformărilor 'Te cunosc de undeva' și concurent la 'America Express', alături de Andreea Antonescu. Eu le spun tuturor. Dacă stai doar pe muzică și stai să aștepți doar să-ți intre o piesă pe radio, te înșeli amarnic. Sfatul meu, pentru artiști, pe care, de altfel, i l-am dat și Andreei, este să încerce să facă și televiziune, să intre la concursurile astea de top, gen 'Survivor' și 'America Express'.

Sunt atâtea emisiuni care te duc în zona de cunoaștere, contează de unde te știe publicul, din ce zonă vii. Ce oferi, dacă ai doar un show de scenă și compoziții extrem de bune și doar dai din mâini pe scenă? Da, ce voce mare ești tu!

Nu, nu-i așa. Trebuie să vii cu un pachet, cu un imperiu, să fii plăcut publicului, să fii într-o evoluție continuă. Cei care sunt la emisiuni tv devin din ce în ce mai cunoscuți. Cine prinde un loc de jurat, într-un concurs tv, devine popular și prinde zeci de concerte. Pentru că așa devii simpatic, mai faci o glumă, așa cunoști vedeta mai în amănunt, cum gândește, cum vorbește.

La mijloc este însă foarte multă muncă și seriozitate. Nu trebuie să te bazezi doar pe talentul pe care ți l-a dat Doamne-Doamne, trebuie să știi cum să îți vinzi marfa, cum să te reinventezi. Să înveți să respecți publicul', a mai spus Săndel Bălan pentru sursa citată.

Andreea Bălan, acuzații grave la adresa tatălui ei

În relația dintre Andreea Bălan și Săndel Bălan s-a produs o fractură greu de reparat, iar motivul rupturii dintre tată și fiică a fost reprezentat de niște sume mari de bani, dar și de faptul că Săndel Bălan avea un comportament foarte dur. 

E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat’, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță'.

Ba mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit că la 18 ani a plecat de acasă în momentul în care a descoperit că Săndel Bălan îi cheltuise toți banii. Artista a mai spus că și-a iertat tatăl în momentul în care a devenit și ea părinte.

La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte’,  a mai povestit Andreea Bălan despre tatăl ei, Săndel Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton