Ce și-a cumpărat Mihai Morar cu primii bani câștigați, la 16 ani: "Abia apăruseră în Baia Mare. M-am dus și l-am luat pe cel mai scump!"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Morar și-a amintit recent ce și-a cumpărat din primii săi bani câștigați, la vârsta de 16 ani. Vedeta Radio ZU se afla acasă, la Baia Mare, în perioada aceea și deja începuse să muncească la un ziar local, însă a rezistat doar trei luni pentru că, spune el, „era omul de sacrificiu care vedea tot”. Deși au trecut 26 de ani de atunci, Mihai Morar mai are și acum obiectul pe care și l-a cumpărat din primul salariu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar a devenit cunoscut grație emisiunii „Răi da buni de la Antena Stars și matinalului de la Radio ZU, iar între timp a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți moderatori de podcast, dar și afacerist de succes, după ce și-a deschis o cafenea în București.

dterdter

Ce a cumpărat Mihai Morar din primii săi bani, câștigați la 16 ani

Mihai Morar a început să muncească încă de la o vârstă fragedă, iar, la 16 ani, a primit primul salariu.

„La 16 ani din primul salariu m-am dus și mi-am luat un radio casetofon cu CD player! Abia apăruseră în Baia Mare. M-am dus și l-am luat pe cel mai scump! Mai aveam niște bani strânși, mi-au mai dat ai mei niște bani. Îl am în continuare!

Ai mei ascultă radio la el, e o amintire. În ziua în care ne-am dat demisia de la Radio 21, nu știam unde o să mergem, nu știam că o să facem Radio ZU, m-am dus și mi-am luat un ceas!

Chiar dacă nu aveam loc de muncă, m-am dus să îmi iau un ceas! De fiecare dată când îl port îmi aduc aminte că este din ziua în care am închis un capitol din viața mea! Nu este bine să te atașezi de obiecte, dar este bine să ai în viața ta niște obiecte care să îți aducă aminte de alte lucruri!', a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Primul sau loc de munca a fost la un ziar, dar a reușit să reziste doar trei luni. „Eram omul de sacrificiu care vedea tot; de la avorturi făcute cu sârma în toaleta din spatele casei, la sinucideri, la oameni legaţi de calorifer. Eram practic ucenicul secţiei Investigaţii', spunea Mihai Morar în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii'. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și: ‘În momentul acela, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat’. Mihai Morar, despre operația suferită de fiica lui

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio, în urmă cu 19 ani

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt prieteni de mai bine de 20 de ani și formează un duo extrem de îndrăgit la Radio ZU. Mihai Morar povestea, la un moment dat, că a a avut un rol decisiv în parcursul profesional al lui Daniel Buzdugan, absolvent al Facultății de Teatru.

Colaborarea acestora a început în anul 2004, atunci când au prezentat „Dimineața DeMentă’ de la Radio 21. Patru ani mai târziu, aceștia au decis să plece la Radio ZU.

„Daniel trebuia să se angajeze la Iași, să-i facă și oamenii carte de muncă, era colaborator și eu trebuia cumva să fiu un fel de profesor al lui, să-l învăț să fie inginer de sunet, să facă reclame ca să îi dea o încadrare acolo, la radio.

„Ok, știi programele alea? Soft-urile alea?’/ „Nu, eu nu am calculator acasă. Am absolvit Teatrul’/ „Ok, ce le zic eu ăstora? Cum te angajează?’ / „Păi lasă-mă, dă-mi drumul la microfon’.

Și intră Daniel în cabina de voce și a început să vorbească ca toate alea, ca babele, ca fotbaliștii, ca Dem Rădulescu. Le-am spus: băiatul ăsta trebuie angajat neapărat! E cel mai prost tehnic pe care l-am văzut în radio, dar e cel mai bun talent de radio. Și au mai trecut vreo 2-3 ani până când am ajuns să facem emisiune împreună’, spunea Mihai Morar, în trecut, potrivit playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton