Ce și-a învățat Pavel Bartoș fetele. Prezentatorul nu e un părinte strict, dar ține la un lucru: „Noi când eram tineri, nu mergeam în cluburi? Dacă vor să meargă, nu am nicio problemă"

 Tudorache Simona
.

Pavel Bartoș are mare încredere în fetele lui și nu încearcă să le oprească niciun moment avântul. Prezentatorul nu e un părinte strict și are convingerea că momentele dedicate studiului pot alterna cu cele de distracție, așa că le permite chiar o ieșire în club. Sofia, Rita și Eva, care este studentă la Facultatea de Drept, nu l-au dezamăgit niciodată și l-au făcut mândru de fiecare dată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș recunoaște că și-a învățat întotdeauna fiicele să nu le facă rău celorlalți, pentru că respectul este de bază. În rest, le-a mai spus că își pot permite să greșească, să exploreze, să trăiască. Totul este permis, cu anumite limite, pentru că în acest mod au de învățat din fiecare experiență câte ceva.

pavel-bartos-76pavel-bartos-76

Ce și-a învățat Pavel Bartoș fetele

Pavel Bartoș le reamintește întotdeauna fiicelor sale să îi trateze pe ceilalți cu respect, să îi înțeleagă și să le respecte drumul. „Să facă rău celor din jur. Tot timpul le-am învățat să nu facă celorlalți ce nu le-ar plăcea lor să li se facă. Asta este o regulă. În rest, ulterior, pot să încerce să greșească, să exploreze, să aibă curaj, dar este foarte important respectul față de ceilalți. De mici vreau să le intre în minte că respectul este de bază.

Noi când eram tineri, nu mergeam în cluburi? Așa cum erau ele atunci, dar mergeam! Dacă vor să meargă, nu am nicio problemă. Doar să aibă grijă. Atâta tot. În rest, normal, să își trăiască tinerețea! Dacă nu acum, când? Nu sunt Sherlock Holmes pentru că am mare încredere în copiii mei, în educația pe care au primit-o. Trebuie să investești cu încredere', spune Pavel Bartoș pentru Ego.ro.

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Ciobanu, atac subtil către adversari, înainte de finala Survivor All Stars: „Sper ca lumea să vadă cine și-a călcat demnitatea pentru a câștiga bani ușor. Nu îmi este teamă de…'

Citește și: Mara Bănică, emoții pentru fiul ei, Dima, în plină desfășurare a Evaluării Naționale: „Când am văzut că mă sună după doar 40 de minute, am crezut că l-a dat afară din examen. Zice că…”

Citește și: 'Am rămas cu un sfert de păr în cap și mă chinui teribil. Acum fac un milion de tratamente de rejuvenare….' De ce are Ana Morodan probleme mari cu părul și de ce a renunțat la blond / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?'. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Ce au deprins fetele lui Pavel Bartoș în familie

Prezentatorul de la PRO TV are convingerea că fiicele sale își pot modera caracterul doar în familie, pentru că acolo este locul în care își pot observa părinții în relația cu ceilalți.

În primul rând, dacă tot îi învăț respectul față de cei din jur, trebuie să vadă asta în familie. Familia este modelul de bază. Ce văd în familie, așa o să facă. Atunci, cred că lipsa de respect nu trebuie să se vadă. De la lipsa de respect pornesc toate celelalte lucruri!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton