Ce și-a reproșat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, plângând: "Așa am învățat eu de la mama! Poate nu fac bine..."

 Dumba Gabriela
.

Ce și-a reproșat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, plângând. Andreea Esca și fiica ei au fost, recent, protagonistele unui moment emoționant, cu public. Cu ocazia unui eveniment monden pe care l-a organizat de 8 Martie, Alexia Eram i-a declarat mamei sale că o iubește și a izbucnit în plâns. Pe moment, Andreea Esca a încercat să o îmbărbăteze, dar ulterior a realizat că a greșit și a explicat de ce.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

De 8 Martie, Alexia Eram a ținut să le mulțumească femeilor care i-au influnțat cariera și viața personală și când a ajuns la mama ei a izbucnit în plâns. Printre lacrimi, fiica Andreei Esca a menționat că, probabil, mama ei va încerca să destindă atmosfera cu o glumă și așa a fost. Doar că asta i-a dat de gândit, mai apoi, vedetei Pro TV.

alexia-eram-1alexia-eram-1

Momentul în care Alexia Eram și Andreea Esca au plâns în public, de 8 Martie

Fiica Andreei Esca a organizat un eveniment în aer liber, pe 8 Martie, la care a invitat doamne și domnișoare din showbiz, social media sau mediul de afaceri, femei de care ea se simte apropiată.

„Sunt creator de conținut de aproximativ 6 ani. Există mulți oameni cu care iau contact, prin prisma profesiei, și există câțiva oameni de bază, care sunt lângă mine, zilnic, sau de câteva ori pe săptămână. Toți contribuie, într-un fel sau altul, la cine sunt eu astăzi și pentru asta le sunt recunoscătoare.

Așa că, o să profit de ziua de 8 Martie, ca să le mulțumesc femeilor din viața mea, pentru implicarea fiecăreia în parte, pentru inspirație, pentru suport, pentru tot ce au făcut, ca eu să ajung în punctul în care sunt acum. Va mulțumesc și vă apreciez! La multi ani tuturor femeilor!', a fost mesajul Axiei Eram, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cel mai emoționant mesaj însă a fost cel de la fața locului, discursul în timpul căruia Alexia a plâns, reușind să emoționeze pe toată lumea.

Citește și: ‘Să-i fie rușine!’ Elena Merișoreanu îl critică dur pe Marius Elisei pentru că nu a fost lângă fiica lui, la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a spus și despre Petre Roman / EXCLUSIV

Citește și: ‘Să-i fie rușine!’ Elena Merișoreanu îl critică dur pe Marius Elisei pentru că nu a fost lângă fiica lui, la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a spus și despre Petre Roman / EXCLUSIV

„Nu în ultimul rând, cea mai importantă femeie din viața mea este mama', își începe Alexia discursul, după care efectiv izbucnește în lacrimi. „Hai, măi, Alexia', se aude Andreea Esca, pe fundal, încercând să o ajute să-și revină. Îți mulțumesc pentru că ești mama mea, îți mulțumesc pentru educația pe care mi-ai oferit-o, fără tine nu aș fi putut să fac ceea ce fac acum, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat. Evident că îți mulțumesc ție și lui papa.

Îți mulțumesc că ai reușit întotdeauna să mă duci pe drumul cel bun, îți mulțumesc mult că mă iubești, că niciodată nu ai încercat să mă influențezi și m-ai lăsat pe mine să iau propriile mele decizii. Te iubesc'.

Ce a realizat Andreea Esca, după ce Alexia Eram a plâns de emoție, în public

Andreea Esca a reflectat la momentul respectiv, dar mai ales la sensibilitatea adorabilă a Alexiei și la curajul de a-și exprima sentimentele, în public.

„Alexia mi-a zis că era sigură că atunci când o să vorbească despre mine o să înceapă să plângă, iar eu o să-i zic: „Alexia, dă-o încolo, nu mai plânge!”. Dar că ea știe că, de fapt, eu doar fac pe „puternica” , pe „insensibila”, găsesc ceva hazos de zis, pentru că ea îmi vede lacrimile care îmi curg pe sub ochelarii de soare și îmi tremură și bărbia.

Și atunci m-am întrebat, de ce fac exact așa cum zice Alexia? Pentru că așa am învățat eu de la mama! Să nu plângem când lângă noi plânge cineva la care ținem, ci să-l îmbărbătăm, încurajăm, să-i distragem atenția de la o suferință, să-l facem să meargă mai departe… Azi este pentru prima dată, când m-am gândit, că poate nu fac bine.

Sau că poate nu funcționează cu oricine tactica noastră de ajutor. Dar, cu siguranță, e cu cele mai bune intenții. Te iubește mama, Alexia!', a fost mesajul Andreei Esca.

Vedeta PRO TV a publicat pe Instagram și filmulețul cu pricina, în care se vede cât de emoționată e fiica ei, cum plânge când îi mărturisește mamei că o iubește.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton