”Are probleme psihice, a recurs de multe ori la acte de violență. Pentru mine este mort și...”. Ce și-au reproșat Bianca Mitroi și Robert Braia la ultima ceremonie a focului, înainte să plece acasă de la Insula Iubirii

.

Ce și-au reproșat Bianca Mitroi și Robert Braia la ultima ceremonie a focului, înainte să plece acasă de la Insula Iubirii. În ediția de aseară a celui mai urmărit realityshow, Bianca Mitroi și Robert Braia au fost eliminați, astfel că înainte de a pleca acasă, cei doi au avut parte de ceremonia focului specială, unde s-au văzut și și-au spus tot ceea ce i-a deranjat până acum în relația lor. Iată ce cuvinte dure și-au aruncat la un moment dat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Mitroi și Robert Braia au demonstrat publicului încă din primele zile ale testului de la Insula Iubirii, faptul că între ei nu mai există chimie și nici sentimente prea puternice. Ea l-a jignit în repetate rânduri, iar el și-a găsit alinarea în braței ispitei Lala. Mai apoi, după ce a cosniderat relația ei încheiată, Bianca a căzut la rândul ei în brațele ispitei și a încercat să-l cunoască mai bine pe Eric.

biancamitroi-1biancamitroi-1

Citește și: Bianca Mitroi și Robert Braia sunt eliminați de la Insula Iubirii! E primul cuplu din sezonul 8 care nu a reușit să treacă testul: „Se încheie…”

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură” / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Ce și-au reproșat Bianca Mitroi și Robert Braia la ultima ceremonie a focului, înainte să plece acasă de la Insula Iubirii

Ajunși la ceremonia focului specială, de care are parte fiecare cuplu atunci când părăsește Insula Iubirii, Bianca Mitroi și Robert Braia nici nu s-au salutat și nu au vrut să se privească în ochi. Fără a comunica unul cu altul în primă fază, cei doi au răspuns la întrebrile lui Radu Vâlcan, exprimându-și sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

Nu o mai recunoșteam sincer. Clar, ne vedem pentru ultima dată aici. In imagini mi-am dat seama că Bianca este o persoană care, indiferent cât de mult am ținut unul la altul, că am împărțit un pat, o masă, indiferent de tot lucrurile astea, ea a acceptat ca eu să primesc tot felul de jigniri. După ce am primit acele jigniri de la o ispită, ea și-a pus capul pe umărul lui. Ea nu a venit aici să își arate iubirea față de mine, ci să își exprime nemulțumirea.„, a spus Robert Braia.

Mai apoi, Bianca Mitroi a declarat că, deși au stat puțin la Insula Iubirii, și-a dat seama ce fel de om este Robert Braia și nu vrea lângă ea o astfel de persoană.

Nu îmi doresc să-l mai privesc niciodată în ochi. Mi-am dat seama în tot acest timp ce fel de om este și pentru mine nu mai există. O să vreau să te privesc și să te uiți în ochii mei pentru ultim dată. Vreau să-ți spun tot ceea ce am de spus.', a spus Bianca Mitroi.

Bianca Mitroi, acuzații grave la adresa lui Robert Braia

După ce și-au spus câteva cuvinte dure, Bianca Mitroi a spus că vrea să-l privească pentru ultima dată în ochi și să-i spună tot ceea ce are de spus, moment în care a început un adevărat schimb de reproșuri și replici acide între ei.

Bianca Mitroi: 'Mi-ai greșit cel mai mult în viața asta și mi-ai luat tot ce am avut mai scump. Eu aceste lucruri ți le-am spus și acasă și le-am spus și în fața oamenilor. Vreau ca tu să îți dai seama că ai o problemă, că suferi de dublă personalitate, să nu îți mai bați joc de oamenii din jurul tău, să încerci să te vindeci pentru ca ai o problemă reală. Mi-ai greșit cel mai mult și îți spun privindu-te în ochi. Există o karmă. Tu nu crezi în Dumnezeu dar îți spun că la un moment dat o să simți ce am simțit și eu.

Robert Braia: Îți mulțumesc frumos. Știu că ești o persoană răzbunătoare.

Bianca Mitroi: Nu sunt. Ți-am dat tot ceea ce am avut mai bun, iar tu nu ain făcut nimic altceva decât să te hrănești cu ceea ce ți am dat, de altfel și cu suferințele mele.

Robert Braia: Mulțumesc mult. Te felicit că ți-ai atins toate scopurile.

Bianca: Vreau să mă lași să termin ceea ce am de spus, iar apoi îmi spui și tu ceea ce gândeșți. Te-am iubit, iar tu ți-ai bătut joc. Te privesc în ochi și îți spun că nu vei mai avea niciodată parte de o iubire ca a mea.

Robert Braia: Ce te face să spui asta?

Bianca: Tu ești un om care nu se recunoaște. Se ascunde. Am trăit alături de un om care are probleme psihice. Numai un om cu porbleme psihice poate ave gânduri atât de sadice.

Robert Braia: „Am fost terorizat în relația asta, a recurs la acte de violență…'

După ce Bianca Mitroi l-a acuzat că suferă de dublă personalitate și probleme psihice, Robert Braia a dezvăluit că a fost terorizat în relația cu ea, dar și că nu a renunțat crezând că totul o să fie bine într-o zi. Mai mult, a povestit despre episoadele de violență fizică pe care acesta le-a avut, moment în care ea a negat totul.

Robert: Nu mi-as dori să fiu terorizat. Eu am fost terorizat în relația asta. În fiecare zi am tot sperat că trece o zi, trece o zi, și o să fie bine la un moment dat. A recurs de multe ori la acte de violență care nu sunt justificate. Eu am încercat să aplanez situația și nu am reacționat în niciun fel.

Bianca Mitroi: Nu mai există pentru mine. Este mort pentru mine. Cu siguranță toată viața își aduce aminte de mine. Mi-a demonstrat că nu merită o altă șansă. Ăsta ești tu și consider că merit ceva mult mai bun decât tine. Nu vreau să te mai văd niciodată.

Robert Braia: Sentimentul este reciproc. Nici eu nu vreau să mai am vreun contact cu tine.', a fost dialogul dintre cei doi la ceremonia focului la Insula Iubirii.

Ce au spus despre experiența Insula Iubirii și ultimele declarații după ce s-au despărțit

În final, i-au comunicat lui Radu Vâlcan că vor pleca despărțiți de pe Insula Iubirii, mai ales după numeroasele replici acide pe care le-au avut. Totodată, ea a continuat să spună public că suferă după despărțire, dar și că nu se mai putea altfel.

„De data aceasta este 100% sigură decizia mea. Despărțirile dor foarte tare, dar trebuia să existe și această seară în care noi să ne spune adio. Nu va mai face parte din viața mea, nici măcar ca și cunoștință. Pentru mine este mort.„, a încheiat Bianca Mitroi.

În timp ce Bianca Mitroi a aruncat cu cuvinte dure la adresa sa, el nu a răspuns cu aceeași metodă, ci a spus doar că este schimbat după experiența Insula Iubrii.

„M-a schimbat foarte tare această experiență. Mă simt o persoană mult mai fericită cu mine și împlinită. Dacă nu exista experiența asta nu îmi dădeam seama de ce greșeli făceam și tindeam să lungesc relația.', a spus Robert Braia, în încheiere.

Sursă foto: facebook / captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton