Ce simte George Burcea pentru Viviana Sposub după un an de relație: „Ea este...”

 Martin Lorena
.

Ce simte George Burcea pentru Viviana Sposub după un an de relație. Viviana și George formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi și-au arătat iubirea de fiecare dată când au avut ocazia, iar acum actorul face dezvăluiri despre sentimentele pe care le are pentru concurenta „Bravo, ai stil!', după un an de relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu un an în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor' și au început o relație plină de dragoste și sinceritate. Actorul a oferit primele declarații despre sentimentele pe care le are față de concurenta „Bravo, ai stil!'.

WhatsApp-Image-2021-09-27-at-10.24.40-1WhatsApp-Image-2021-09-27-at-10.24.40-1

Deja sunt împreună de mai bine de un an, dar dragostea lor e la fel de puternică precum în prima zi. Actorul și fosta prezentatoare TV au gânduri serioase despre viitorul lor împreună.

Citește și: George Burcea va juca într-un serial cu actrița Catherine Zeta-Jones.Cum a reacționat Viviana Sposub

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub:„O voi cere pe Viviana de soție'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 kg cu o dieta unui medic diabetolog:„Fac niște injecții…'

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune:„Păi stai, mă! A fost…'

Ce simte George Burcea pentru Viviana Sposub după un an de relație

După un an de relație în care s-a speculat că cei doi ar fi avut numeroase certuri, George Burcea dezvăluie adevărul. În cadrul unui interviu, actorul și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre sentimentele pe care le are față de iubita sa. Întrebat dacă o mai iubește ca în prima zi, el a răspuns fără să stea pe gânduri: „DA'.

„Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.', a spus el pentru Click.ro.

Viviana, ajutată de iubitul ei la Bravo, ai stil!

În cadrul unei gale a cărei temă era rochia de mireasă, Viviana a fost însoțită de George Burcea. Cei doi au creat un moment plin de emoție, care i-a impresionat pe jurați. Datorită dansului plin de romantism, Viviana a fost clasată pe primul loc în urma punctelor oferite de cei trei experți în modă.

„Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult. Eu zic să vă uitați la „Bravo ai stil”, căci veți avea parte de surprize frumoase.', a mai adaugat George pentru sursa citată.

George Burcea în rolul de tată

George a interpretat foarte multe roluri de-a lungul vieții sale, însă cel de tată rămâne cel mai important. Întrebat despre fiicele sale, acesta și-a exprimat toată iubirea pe care o simte față de ele.

„Fetițele sunt bine, mulțumesc mult. Le iubesc, mă iubesc, ne vizităm și facem tot ceea ce cred/simt eu și ceea ce-și doresc ele pentru a fi fericiți cu toții. Mulțumesc lui Dumnezeu că-mi sunt sănătoase.', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton