Ce soluție are Teo Trandafir atunci când îi este foame, după ce a slăbit 60 de kg: "Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie!"

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a reușit performanța de a slăbi 60 de kilograme și să se mențină în formă în ultimii ani, iar unul dintre trucurile cu care ține pofta de mâncare în frâu este… atipic. Teo Trandafir a dezvăluit ce face ea atunci când simte foame, iar asta o ajută destul de mult în lupta cu kilogramele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Deși recunoaște că mănâncă puțin, Teo nu renunță în totalitate la mici plăceri culinare, dar rețetele sunt modificate pentru a mai elimina din glucide și calorii. După ce a reușit să slăbească enor, Teo Trandafir a înțeles foarte bine mecanismul după care funcționează totul – e important nu doar ce mănâncă, ci și cât mănâncă, așa că a micșorat porțiile.

63c3d80cc14ff-242914941-869981106987414-458657847061156789-n-163c3d80cc14ff-242914941-869981106987414-458657847061156789-n-1

Cum scapă Teo Trandafir de pofta de mâncare, după ce a reușit să slăbească 60 de kilograme

Teo Trandafir a reușit să slăbească 60 de kilograme și a spus cum reușește să se mențină datorită unui truc pe care îl pune în aplicare pentru a nu mai avea poftă de mâncare.

Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: „Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu', a spus prezentatoarea în podcastul său, Gând la Gând cu Teo, în care a invitat-o pe Carmen Tănase.

După ce a reușit să slăbească enorm, Teo Trandafir a înțeles foarte bine mecanismul după care funcționează totul – e important nu doar ce mănâncă, ci și cât mănâncă. Vedeta nu doar că și-a micșorat porțiile de mâncare, dar seara nu mai mănâncă nimic.

„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin', a dezvăluit Teo într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei'

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge’ / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate, după ce a slăbit 60 de kilograme

Teo Trandafir are mai multe trucuri pe care le pune în aplicare pentru a se menține în formă. Unul dintre secretele vedetei de televiziune este faptul că nu uită niciodată să se hidrateze.

Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici', a declarat Teo Trandafir pentru spectacola.ro.

După ce a încercat nenumărate diete care i-au adus ulterior tot mai multe kilograme în plus, Teo Trandafir a luat decizia de a-și opera stomacul, iar de atunci e cu totul alt om.

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una', a spus Teo Trandafir pentru Ciao.ro, acum ceva timp.

Deși recunoaște că mănâncă puțin, Teo nu renunță în totalitate la mici plăceri culinare, dar rețetele sunt modificate pentru a mai elimina din glucide și calorii.

„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc pizza cu ce ai în frigider’, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonezcu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează’ multe alimente din frigider„, a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton