Ce spune Adela Popescu despre revenirea la PRO TV: "Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că..."

 Dumitrache Laura
.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Soția lui Radu Vâlcan a luat o pauză după de a devenit mamă pentru a treia oară. Recent, Adela Popescu a anunțat că după o pauză lungă, va reveni pe micile ecrane, începând cu anul 2024.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu are o carieră de succes și formează un cuplu cu Radu Vâlcan. Cei doi au împreună trei băieți minunați, iar fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a decis să ia o pauză de la tv. Astfel, în ultima perioadă, vedeta s-a dedicat familiei, iar acum a anunțat că va reveni la Pro TV.

ADELA POPESCUADELA POPESCU

Soția lui Radu Vâlcan a vorbit recent despre revenirea pe micile ecrane. Adela Popescu susține că discuția cu producătorii de la Pro TV a ajuns în zona serialelor. Reamintim că Adela Popescu și-a început cariera la tv ca actriță, jucând în numeroase telenovele românești precum Numai iubirea și Lacrimi de iubire.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan nu le dau copiilor telefoane și tablete: „Noi nu credem în așa ceva”. Ce reguli stricte au în educația băieților

Citește și:Ce părere avea Radu Vâlcan despre Adela Popescu înainte de a forma un cuplu: „Nu m-am înșelat. Am filmat mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii'

Citește și:Cum arată Elwira Petre în costum de baie, la 42 de ani: „Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți”

Citește și:Izabela și Blaze de la Mireasa s-au despărțit, la câteva luni după ce au devenit părinți: „Este viața mea și fac ce vreau'

Ce spune Adela Popescu despre revenirea la PRO TV

Adela Popescu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. În urmă cu ceva timp, fanii o puteau urmări zilnic în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv, însă vedeta a decis să ia o pauză. Ei bine, după o lungă perioadă de timp în care s-a dedicat familiei, Adela Popescu a anunțat că va reveni la tv. Fosta prezentatoare tv a declarat că a purtat discuții cu producătorii de la Pro tv și pentru a jucat în serial. După cum bine știm, Adela Popescu are o experiență vastă în actorie, devenind cunoscută după ce a jucat în telenovela Numai iubirea. Cu toate acestea, Adela Popescu a declarat că nu are suficient timp pentru a se dedica filmărilor pentru un serial TV. Vedeta a mărturisit că cel mai probabil ca reveni la Pro tv, pe segmentul de divertisment.

„Divertisment. Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne.(…) Dacă îmi spui acum: Uite, o să facem un program foarte clar!' Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu pentru playtech.ro.

Adela Popescu a jucat în seriale vreme de 12 ani

Adela Popescu a debutat în lumea mondenă la vârsta de 17 ani, în serialul de succes Numai iubirea. Vedeta a interpretat rolul Alinei, și a reușit să-i cucerească pe români. În prezent, este om de televiziunea, cântăreață și actriță, dar și soție și mamă. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar împreună au trei copii minunați, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Artista a mărturisit că a jucat în seriale vreme de 12 ani.

„Ar fi cam 12 ani, dar ăștia 12 ani au fost plini, adică nonstop. Poate chiar mai mulți pentru că nu am calculat În familie', serialul acela de la Prima.Mă refer când am început să muncesc zi lumină că așa cu muzica era plăcere și bucurie, dar m-am angajat la Prima la În familie' și filmam mult, apoi a urmat o mică pauză și am intrat la Numai iubirea' și la Numai iubirea' se muncea zi lumină pur și simplu, adică nu existau pauze, nu existau vacanțe, nu exista nimic. Și din proiect în alt proiect în alt proiect, pentru că oamenii deja ne iubeau, își doreau să ne revadă, fenomenul ăsta lua amploare din ce în ce mai mult și nu voiai să te oprești și poveștile erau frumoase și îți plăcea și până am ajuns într-un moment în care nu se mai putea efectiv.”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton