Ce spune Nasrin Ameri despre întoarcerea în televiziune după ce a devenit mamă: "Am refuzat. Când o să fie momentul potrivit..."

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Nasrin Ameri despre întoarcerea în televiziune după ce a devenit mamă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nasrin Ameri s-a retras din lumina reflectoarelor, spre surprinderea fanilor. La scurt timp după această decizie a anunțat că este însărcinată, astfel că în urmă cu un an a devenit mamă pentru prima dată. Iată cum s-a schimbat viața ei, dar și ce spune despre revenirea pe micile ecrane!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nasrin Ameri s-a bucurat de atenția fanilor cât timp a fost pe micile ecrane zi de zi și a reușit să câștige atenția publicului, astfel că și acum are o mare comunitate de urmăritori în mediul online. Este destul de activă pe rețelele de socializare, însă nu vorbește prea multe despre viața ei privată sau profesional. Totuși, iată ce spune acum despre revenirea în televiziune.

primele-imagini-de-la-nunta-lui-nasrin-ameri-2-1024×683-1primele-imagini-de-la-nunta-lui-nasrin-ameri-2-1024×683-1

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: 'Este un copil dorit și așteptat'

Citește și: Nasrin Ameri și-a botezat băiețelul! Cum s-au îmbrăcat nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „Să ne trăiești, Nicholas!”

Citește și: Florin Piersic a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru. Actorul „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii

Citește și: Ecaterina Ladin susține alăptatul în public: „Cu ce se diferențiază hrănitul unui bebeluș de cel al unui om care mănâncă în mall sau pe stradă, de exemplu? Exact! Cu nimic. Ba, mai mult…”/ EXCLUSIV

Ce spune Nasrin Ameri despre întoarcerea în televiziune după ce a devenit mamă

A trecut aproape un an de când Nasrin Ameri a devenit mamă pentru prima dată, moment în care viața ei a luat o altă întorsătură. Chiar dacă este mamă cu normă întreagă, se ocupă de podcast-ul său, unde invită numeroase vedete, însă totodată nu spune nu nici deciziei de a se întoarce pe micile ecrane. Prezentatoarea TV a explicat că au fost câteva disucții despre revenirea ei în televiziune, însă nu s-a concretizat nimic, astfel că așteaptă momentul potrivit.

Merge copilul, a făcut primii pași în premergător! E așa de frumoasă perioada aceasta, că nu aș da-o pentru nimic în lume! Cu siguranță că o să mă întorc când o să fie momentul potrivit! (n.r. în televiziune) Toate vin la momentul potrivit!

E mult spus că am refuzat! Nu aș vrea să vin acum să spun că au sărit pe mine! Nu! Au fost câteva discuții, recunosc, dar nu s-au concretizat. În momentul în care o să simt că este ceva pentru mine, cu siguranță se va întâmpla așa și o să îți spun, nu o să mă feresc!', a declarat Nasrin Ameri pentru Ego.

Nasrin Ameri își dorește să participe la America Express cu soțul ei

Nu doar că se gândește deja să revină pe micile ecrane, ci Nasrin Ameri nu a ezitat și a recunoscut că i-ar plăcea să prezinte și o emisiune precum Asia Express, iar totodată a spus clar că se vede și în rolul de concurent. Știe deja că cine vrea să facă echipă, acela fiind chiar soțul ei, mai ales că au vorbit despre acest subiect de multe ori.

Profesional vorbind mi-aș continua meseria ca jurnalist, prezentator, moderator, ceea ce am făcut atâția ani de zile! La mine meseria nu a însemnat doar a veni și a citi de pe un prompter! Nu am făcut asta! M-am ocupat de tot ceea ce însemna munca din spate! Deci, clar, în primul și în primul rând, asta! Îmi plac provocările, așa că cine știe, de ce nu?

Aș accepta și ideea de concurent, dar acum depinde de format. Mereu discut asta cu soțul meu și îl întreb: Faci față cu mine?'. Îmi răspunde: Da! Doar cu tine aș face față!'. Al meu stă foarte bine pe orientare. În vacanțe când mergem, el este ghidul! Eu sunt cu vorbitul, așa că de ce nu? Aș spune da pentru Asia Express!', a mai dezvăluit Ameri Nasrin.

Cu ce se ocupă Nasrin Ameri, după ce a plecat de la Antena Stars

Reamintim că Nasrin Ameri a prezentat vreme de opt ani de matinalul de la Antena Stars, însă să rămână însărcinată a luat decizia de a-și da demisia. Pe atunci, vedeta a mărturisit că s-a gândit mult până să ia această decizie, însă a considerat că așa e mai bine pentru evoluția ei.

„Nu a fost ușor, a necesitat mult timp de gândire, însă m-am ghidat după ce am simțit că e mai bine pentru evoluția mea! Nu a fost neapărat vorba despre ceva ce funcționa sau nu, ci am considerat că e momentul să experimentez și altceva în domeniul televiziunii., a declarat Nasrin Ameri pentru playtech.ro.

De la aceste declarații nu a mai durat mult și și-a făcut propriul ei podcast, ea fiind gazda, unde invită numeroase vedete care doresc ca viața lor și poveștile lor să fie auzite de către fani.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton