„Probabil am fost suflete pereche. O să facem cumva să…” . Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Reghe. Impresara recunoaște că el a fost marea ei dragoste

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Impresara Anamaria Prodan și fostul soț, Laurențiu Reghecampf nu a finalizat încă procedura de divorț. Chiar dacă despărțirea dintre ei a generat o serie de scandaluri, foștii soți au revenit, până la urmă, la sentimente mai pașnice. Anamaria Prodan a recunoscut, recent, că Reghe a fost marea ei iubire și a spus ce crede despre o posibilă împăcare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat 15 ani, timp în care și-au fost alături la bine și la greu, au făcut un copil și au construit business-uri împreună. Cei doi s-au despărțit cu scandal în 2020 și, nici în prezent, divorțul nu este finalizat. Reghe și-a găsit alinarea în brațele Roxanei Caciuc, care i-a dăruit un fiu. Anamaria Prodan și Reghecampf au avut o serie de conflicte, însă la momentul de față, se pare că amândoi au decis să îngroape securea războiului. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit, într-un interviu, recent, că Laurențiu Reghecampf a fost marea ei iubire. Iată cum a comentat impresara o posibilă împăcare cu antrenorul!

anamaria-prodananamaria-prodan

Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurenți Reghecampf a fost marea ei iubire. După scandalurile și conflictele iscate între cei doi, se pare că impresara alege să se focuseze pe amintirile frumoase, pe care le-a creat alături de fostul soț. Mai mult, impresara a discutat și o posibilă împăcare cu acesta. Prodan a spus că ea și Reghe ar putea fi „suflete pereche”.

Da! (n.r. a fost marea ei dragoste) Eu pe Laurențiu l-am iubit enorm și în sufletul meu va avea pentru totdeauna partea lui, pe care nimeni nu o va mai atinge. Toate amintirile noastre frumoase rămân acolo. Faptul că mi-a dăruit acest copil minunat pentru mine înseamnă foarte mult și o să cântărească mai mult decât lucrurile urâte pe care le-a făcut. Așa vreau eu, am puterea să înclin balanța cum vreau eu!.

Citește și: Cum a convins-o regizorul Iura Luncașu pe Anamaria Prodan să joace în filmul Complotul bonelor: „Am apreciat faptul că…'

Citește și: Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. A renunțat la sutien și a pozat în bikini minusculi: „Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel care…’

Acestea sunt niște lucruri pe care doar Dumnezeu le știe. Nici nu aș vrea să spun vreodată da sau nu pentru că eu cred în destin foarte mult. Cred că venim pe lume cu ceva foarte bine stabilit. Habar nu am ce se va întâmpla. Da, îl avem exemplu pe nașul meu, pe Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Dar asta se întâmplă la un milliard de vieți, cred. Nu știu, da, noi vorbeam că suntem suflete pereche, de asta avem și soulmate forever. (n.r. un tatuaj) Probabil că am fost suflete pereche și într-o altă viață o să facem, cumva, dacă am fost într-adevăr, să fim perfecți!', a declarata Anamaria Prodan pentriu Ego.ro.

Cum îl susține Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf, după despărțirea cu scandal

Anamaria Prodan a dezvăluit în podcastul cu Ilinca Vandici faptul că nu are relația pe care își dorea să o aibă cu Laurențiu Reghecampf după divorț, dar cu toate astea, ea continuă să-i fie alături în momentele grele. 

„Și acum vorbesc cu el prin mesaje și îi spun să se ridice după fiecare meci pierdut. Îi spun că e numărul 1, că e cel mai bun. Laurențiu ești numărul 1, nu există ca tine. Tu nu mai ai voie să greșești. Ridică-te, poți, ești numărul 1. Și chiar este. Așa îi scriu. (…) Când se întâmplă ceva rău cu fostul soț, rău, îi scriu. Mail că e cel mai ușor, i-am învățat mail-ul. Mesajele alea rămân acolo pentru totdeauna. E cumva o modalitate de a mă ierta pe mine că nu am reușit. Mi-am cerut iertare tuturor față de care am greșit, față de care am greșit fără să vreau. (…) Am știut să îmi cer iertare și acum sunt asumată. Eram plină de regrete. Câteodată îmi doream răzbunare, voiam să fac rău, dar apoi mergeam la Biserică și mă rugam, vorbeam cu Duhovnicul meu.’, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton