Ce spune Călin Geambașu despre ancheta demarată de judecători, împotriva lui și a fostei soții. Cei doi sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor

 Lixandru Livia
.

Călin Geambașu a oferit explicații cu privire la acuzațiile de corupere sexuală a minorilor apărute la adresa sa și a fostei soții. În realitate, lucrurile stau altfel, susține Geambașu. Artistul a explicat pentru Libertatea, pas cu pas cu pas cum ar fi decurs lucrurile.

Calin Geambasu alături de fosta sotie si baietelul lorCalin Geambasu alături de fosta sotie si baietelul lor

Se pare că asupra lui Călin Geambașu și Angelica Cadar planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor, iar din acest motiv judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

Recent, magistrații au respins plângerea depusă de Angelica Cadar, fosta logodnică a lui Călin Gemabașu.

Instanța a dispus acum sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, urmând a fi demarată o anchetă amănunțită în cazul celor doi. Călin Geambașu a făcut pentru Libertatea, primele declarații cu privire la acest subiect delicat.

 „Până să îmi arăt din nou nevinovăția în fața anchetatorilor, fiind artist de meserie, sunt obligat să mă apăr public în raport cu noua anchetă demarată împotriva mea și a mamei copilului meu, Angelica Cadar. Măcar e bine că sunt în viață când mi se aduc astfel de acuzații, ca să pot demonstra dezechilibrul lor radical. În primul rând este important de înțeles că nu s-a pornit această anchetă în mod direct împotriva noastră, ci este un efect indirect al altor 2 acuzații din partea Angelicăi Cadar la adresa mea, acuzații pentru care am publicat deja Ordonanțele de Clasare (adică, nu există respectivele fapte care să mă aibă drept autor).

Instanța s-a autosesizat preventiv, văzând complexitatea cauzei, însă în cadrul plângerilor și a anchetei NU A FOST VORBA DELOC DESPRE COPILUL NOSTRU (sau alt minor), de aici și nedumerirea privind această prevenție excesivă ce de abia acum cauzează efecte negative asupra copilului nostru, expunând-l unor situații fără precedent. Copilul nostru (și nici un alt minor) NU a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. Îmi este și greu să scriu, atât de disproporționată este sesizarea.

De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și NIMENI și NICIODATĂ nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase! Grav este că unii jurnaliști au preluat decizia judecătorească și au adus speculații și interpretări proprii , fără a se gândi deloc la binele superior al copilului și la faptul că el poate avea acces la astfel de informații total debusolante pentru el.

Copilul nostru deja a fost audiat în cadrul procesului civil legat de stabilirea domiciliului și NICIO Instituție nu a adus astfel de atingeri! Copilul a fost audiat de Protecția Copilului, de Psiholog Expert Judiciar, de Poliție, de Autoritatea Tutelară și de Judecător. Pe parcursul unui proces care a durat aproape 2 ani, NIMENI nu a semnalat ceva asemănător, de aceea șocul meu privind autosesizarea ultimului Judecător. Dar, nu avem de ales și ne vom supune noii anchete', a declarat Călin Geambașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton