Reacția lui Cătălin Bordea, după atacul colegilor săi la adresa fostei lui soții, Livia: „Înseamnă că au fost lezați de...”

 Tudorache Simona
.

Cătălin Bordea a ales să nu facă vâlvă cu nicio declarație după ce fosta lui parteneră de viață a izbucnit în online și a făcut mai multe mărturisiri despre traiul lor în doi și sfârșitul mariajului. Colegii lui nu s-au abținut, însă, și au luat cuvântul. Ei au încercat să reliefeze cu ce s-a confruntat Bordea în timpul căsătoriei cu Livia și cum aceasta i-a dat târcoale lui Spike în ultimii doi ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Prietenii lui Bordea- Ioana State, Nelu Cortea și Radu Bucălae-au ales să nu tacă și au avut replici dure după spusele Liviei Eftimie. Colegii lui Bordea au combătut punct cu punct cele declarate de Livia Eftimie, care susține că s-a simțit neglijată în relația cu comediantul și a început relația cu Spike, căruia îi este la momentul actual manager, după divorțul de Cătălin Bordea.

livia-eftimie-123livia-eftimie-123

Reacția lui Cătălin Bordea, după atacul colegilor săi la adresa fostei lui soții

Cătălin Bordea s-a declarat rezervat în declarații, dar are convingerea că Livia i-a lezat cumva colegii, dacă aceștia au decis să scoată la suprafață și adevărul lor.

Nu prea urmăresc subiectul, pentru că am foarte multă treabă. Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri. Dacă au spus ceva înseamnă că au fost lezați de ceva anume', a declarat Cătălin Bordea, pentru Spynews.ro.

Nelu Cortea crede că Livia continuă să își bată joc de Cătălin Bordea

Nelu Cortea a ieșit la atac și a spus cum au stat de fapt lucrurile în mariajul lui Cătălin Bordea cu Livia Eftimie, după ce bruneta a aruncat cu săgeți către cel care i-a fost soț. Nelu Cortea crede că bruneta își bate joc în continuare de un om care nu a făcut decât să o iubească foarte mult.

Livia susține că s-a luptat cu depresia și nu a fost sprijinită de Cătălin Bordea, care nu era preocupat decât de carieră. Livia afirmă că ea era stâlpul casei și că ducea tot greul și că apropierea de Spike s-ar fi produs într-o perioadă complicată pentru amândoi. Bruneta mai spune că fostul ei soț nu mai era prieten cu Spike atunci când ei au început o relație. Cătălin Bordea și Spike s-ar fi îndepărtat de multă vreme, iar Livia l-ar fi ajutat pe actualul ei partener într-o perioadă dificilă, când se lupta cu suferința, pentru că depresia îl acaparase.

Nelu Cortea crede că Livia a primit tot ce a vrut și nu i-a lipsit nimic, iar Cătălin Bordea muncea din greu ca să îi satisfacă, de fapt, capriciile și stilul de viață extravagant.

„E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viață și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul.
Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e „singură’, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață Balenciagan, nu e tot singur pe scenă?’,
 a scris Nelu Cortea pe Facebook.

Radu Bucălae a spus de când durează durează relația Liviei cu Spike, cel care i-a fost prieten lui Bordea

Radu Bucălae susține că atât el, cât și apropiații au fost discreți până acum, dar după declarațiile controversate ale Liviei nu au mai rezistat și au decis să rupă tăcerea. Actorul a simțit nevoia să sublinieze că problema nu este relația dintre Livia și Spike, ci modul în care cei doi au gestionat situația.

„Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani «Bucălae» și acum îmi spui «Radu»? În cazul ăsta îți zic si eu Daniela.

Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens. Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna…aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur? Pentru că doi ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape doi ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici «da bă, am fost proști, aia e!» Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos. «Îți pare rău» că de la «Zeu» ai ajuns la «Manele manele» și realizezi că «Dela dela» acest «Scandal» nu mai aveți «Relații cu publicul». «Tu» crezi că «Salcâmii» ceilalți sunt de vină și asta e trist, «Didaia» noi nu mai «Rămânem prieteni», a transmis Radu Bucălae, în mediul online.

Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Cum a reușit Loredana Groza să treacă peste toate obstacolele din carieră: „Cred că am fost una dintre primele românce care au apărut la televiziunea italiană, imediat după 1990″

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Citește și: Paul Ipate a făcut scandal în aeroport, după ce Wizz Air a anulat un zbor: „Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr”

Ioana State o acuză că spune minciuni

Și Ioana State a atacat-o pe Livia Eftimie. Ea susține că bruneta minte și că încearcă să pozeze în victimă. „Atât a mințit Livia (a lu Spike) și s-a victimizat în varianta ei' de mai aveam puțin și credeam că Bordea i-a aruncat de fapt pisicii Biancăi de la balcon. Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Său să fi fost America Express’, a spus Ioana State, în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton