Cătălin Bordea încă merge la psiholog, după divorțul de Livia: „Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți"

 Tudorache Simona
.

Cătălin Bordea merge în continuare la psiholog. După divorțul de soția lui, Livia Eftimie, și pierderea mamei, comediantul a avut nevoie de ajutor specializat. A reușit să își găsească liniștea într-un cabinet de psihologie și se ține de acest obicei. Ba mai mult, are doar cuvinte de laudă despre cel cu care face terapie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a reușit să dea dovadă de multă putere și să lase toate lucrurile care l-au marcat în urmă. Chiar dacă nu a trecut printr-o despărțire ușoară și a aflat că era înșelat cu cel mai bun prieten, Cătălin Bordea e tot mai bine și se concentrează pe partea profesională a vieții lui, care e tot mai fructoasă.

catalin-bordea-si-deliacatalin-bordea-si-delia

Cătălin Bordea continuă să meargă la psiholog după dramele prin care a trecut

Cătălin Bordea nu crede că a venit momentul să renunțe la psihologul cu ajutorul căruia și-a făcut ordine în viață și pe care îl vizitează săptămânal.

În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat', a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cătălin Bordea, succes pe plan profesional

Dacă pe plan sentimental nu i-au ieșit toate așa cum dorea, pe plan profesional excelează. Cătălin Bordea recunoaște că era să piardă un rol pentru că nu a răspuns la telefon.

Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea. M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine', a mai spus comediantul.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii: „Ne-am certat foarte mult. El nu vedea…' / Când are loc nunta lor

Citește și: Cum a slăbit Adriana Antoni, la 48 de ani: 'Am grijă ce consum. Sunt atentă. Acum îmi place să iau și la pachet ce fac pe acasă…' La ce aliment a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Citește și: Soprana Irina Baianț recunoaște că a vrut să renunțe la pian, deși a început studiul de la vârsta de 3 ani: „A fost mâna destinului, care nu m-a lăsat să renunț la muzică. Atunci am trecut la canto….”. Ce spune despre pasiunea ei pentru muzica clasică / EXCLUSIV

Citește și: Cum a apărut soția lui Ianis Hagi, Elena, la meciul România-Ucraina. Gheorghe Hagi, după victoria obținută: „Un moment incredibil. A fost fenomenal…”

Cătălin Bordea, spijinit de bunul lui prieten Nelu Cortea

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt buni prieteni încă din perioada facultății. Cortea tocmai a dezvăluit că, după divorțul de Livia, Bordea a venit la el acasă pentru a-și alina suferința. Comediantul a vrut să își descarce sufletul în fața unui prieten adevărat. De asemenea, Cortea are mare încredere în calitățile tovarășului său, pe care îl vede însurat și poate chiar tătic în perioada următoare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton