Ce spune Cătălin Cazacu despre relația pe care a avut-o cu Elena Ardeleanu, actuala iubită a lui Cătălin Bordea: „Eu sunt un om prietenos și mă bucur de toți oamenii care au fost în viața mea. Ce contează..."

 Tudorache Simona
.

Cătălin Cazacu a avut o relație cu actuala iubită a lui Cătălin Bordea. Cei doi s-au iubit pe vreme când prezentatorul se pregătea de căsătorie cu Ramona Olaru. Acesta fiind după câte se pare și motivul pentru care asistenta TV a renunțat la legătură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Bordea s-a afișat de curând în ipostaze romantice cu Elena Ardeleanu. Actorul a recunoscut că a cunoscut-o pe noua muză din viața lui pe rețelele de socializare. Deși Elena locuiește în Dubai, Cătălin Bordea nu a părut speriat de o relație la distanță. Ba din contră, s-a arătat entuziasmat de perioada prin care trece.

catalin-bordea-222-1catalin-bordea-222-1

Iubita lui Cătălin Bordea a avut o relație și cu Cazacu

Nu a trecut mult și un amănunt interesant a ieșit la iveală. Elena Ardeleanu a trecut și prin viața lui Cătălin Cazacu, care nu crede că acest fapt de viață contează foarte mult în momentul de față.

„Am cunoscut foarte multă lume la viața mea… Ce contează cu cine a fost?
Dacă viața m-a învățat ceva, e să mă uit înainte. Nici măcar stânga-dreapta! Privesc doar la mine în farfurie. Important e să am ceva de mâncare. Eu sunt un om prietenos și mă bucur de toți oamenii care au fost în viața mea, și le mulțumesc. Cine n-a rămas în viața mea înseamnă că n-a rămas dintr-un anume motiv. De aici încolo, altceva nu mai contează',
a declarat Cătălin Cazacu, pentru Cancan.

Cătălin Bordea nu știa că Elena a fost și cu Cazacu

Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu știa că prin viața iubitei lui a trecut și Cătălin Cazacu, dar a menționat că nu îl mai surprinde nimic după toate lucrurile cu care s-a luptat.

Mi-a zis cam ce s-a scris despre ea, dar nu am fost curios să intru să citesc. O surpriză pentru mine ar fi să aflu că bunicul meu și-a înscenat de cesul și defapt trăiește într-un sătuc din Africa cu iubita lui Umbutu și amândoi au un lanț de măcelării de succes acolo', a adăugat acesta.

Cătălin Bordea bate în retragere

Comediantul încearcă să ia lucrurile treptat și să fie mai prudent cu ce va urma în viața lui după episoadele trăite.

Eu am o relație, acum, la fel cum un domn fără mașină și fără carnet ar putea să spună că face Uber. Mai fac și pauze, că optimismul continuu se poate confunda cu nebunia. Sau prostia', a declarat acesta pentru aceeași sursă.

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Citește și: Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn'

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri'. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…'

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Cătălin Bordea nu încearcă să impresioneze pe nimeni

Comediantul și Elena s-au cunoscut în urmă cu o lună. Bordea recunoaște că i-a fost greu să facă acest pas, dar s-a lăsat dus de val. Cu toate astea, nu încearcă să își impresioneze aleasa.

„Pupătura asta este, din punctul meu de vedere, un mod de a fi liber pentru prima oară. Mă comport normal. Ne știm de o lună. Eu în toată perioada asta nu am lăsat nici geamul deschis, mai ales ușa. Nu am fost disponibil emoțional. Nici acum nu sunt disponibil emoțional cu totul. M-am lăsat dus de val. În toată perioada asta nu am încercat să impresionez pe nimeni. Elena mi-a zis că sunt stricat rău’, a mai spus Cătălin Bordea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton