Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează: "Momentan nu pot și nici nu vreau..." Artista nu mai poartă verigheta

 Dumitrache Laura
.

Zvonurile privind despărțirea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu circulă de câteva zile, dar artista nu a confirmat informația. Cântăreața a șters majoritatea imaginilor cu partenerul ei și a lansat o piesă care pune multe semne de întrebare. Recent, Cătălin Dobrescu a vorbit despre zvonurile despărțirii de Oana Radu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să-și unească destinele în urmă cu trei ani, după ce antrenorul de fitness a ajutat-o pe artistă să slăbească zeci de kilograme. Cu toate astea, se pare că iubirea lor a ajuns la final. În ultima perioadă, artista a șters multe imagini de pe Instagram în care apare alături de Cătălin, iar acesta nu mai figurează ca manager al ei în descrierea de pe rețelele de socializare.

oana radu si catalinoana radu si catalin

Oana Radu s-a afișat în mediul online fără verighetă, iar fanii ei vor să știe ce se întâmplă, de fapt, cu relația ei. Recent, Cătălin Dobrescu a făcut primele declarații despre zvonurile privind despărțirea de artistă.

Citește și: Oana Radu a renunțat la verighetă, după zvonurile divorțului de Cătălin Dobrescu: „Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele'

Citește și:Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Gestul care a dat-o de gol pe artistă: „Nu vreau să mai aud de tine'

Citește și:Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike: „Mă refac după război. Sunt singur și…'

Citește și:De ce s-a retras Sore de pe scenă după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Simțeam o presiune. Eu cred că lucrurile…”

Ce spune Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, despre zvonurile despărțirii

Se pare că relația dintre Cătălin Dobrescu și Oana Radu a ajuns la sfârșit. Cei doi s-au căsătorit civil în 2020, iar după trei ani de căsnicie, relația lor ar fi ajuns la final, zvonurile fiind alimentate de gesturile artistei. Oana Radu a preferat să fie cât mai discretă cu viața sa personală, iar în ultimele săptămâni nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare alături de soțul ei. Zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit sunt întărite de semnele pe care artista le-a lăsat în mediul online. De asemenea, Oana Radu a lansat o piesă care a ridicat multe semne de întrebare. Cântăreața nu mai poartă verigheta, dar momentan ea nu a declarat nimic în acest sens.

Cătălin Dobrescu a fost contactat de jurnaliști, iar el a spus că nu știe despre ce zvonuri este vorba și nu a declarat nimic în acest sens. Cu toate astea, antrenorul de fitness a declarat că momentan nu poate oferi nicio declarație în acest sens. 'Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți',  a declarat Cătălin Dobrescu, potrivit Spynews.

Oana Radu și-a motivat absența din mediul online

Oana Radu a șters imaginile de pe Instagram cu Cătălin Dobrescu și a lansat o melodie de despărțire. De asemenea, vedeta a postat un mesaj în mediul online prin care și-a motivat absența de pe Instagram. Fosta concurentă de la X Factor a declarat că trece prin momente grele și a mărturisit că are nevoie de o pauză. „Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând!’, a scris Oana Radu.

Anul trecut, Oana Radu a vorbit despre aducerea pe lume a unui copil. Vedeta declara că ea și Cătălin Dobrescu nu se simt pregătiti să devină părinți, deoarece programul nu le permite acest lucru. 'Momentan nu lucrăm la copii, muncim foarte mult și nu avem timp. Cred că toți oamenii își doresc copii, nu cred că e cineva care să zică că nu își dorește, cel puțin nu cred că există. Atunci când sunt în situația respectivă o să-mi dau seama dacă sunt sau nu pregătită și n-ai ce să mai faci, trebuie să-l faci. Cine s-a născut învățat? Contează și partenerul pe care îl ai. Cătălin e un om pe care te poți baza și sunt sigură că lucrurile nu ar fi atât de groaznice'a spus Oana Radu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton