Ce spune Cătălin Rizea după 8 ani de căsnicie cu Adda: "Așa suntem noi, aceasta este chimia noastră. Ar fi imposibil pentru noi să jucăm niște personaje". Cum se încheie discuțiile în cuplu

 Oana Pantazi
.

Ce spune Cătălin Rizea după 8 ani de căsnicie cu Adda. Artista și soțul ei sunt deja un cuplu cu vechime și au o familie frumoasă, chiar dacă unii s-au îndoit că vor trece proba timpului. Iată ce spune soțul Addei despre relația lor de cuplu și cum reușesc să rezolve momentele conflictuale și să mențină echilibrul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Cătălin Rizea după 8 ani de căsnicie cu Adda. La prima vedere, ea pare impulsivă și bossy, cel puțin așa au văzut telespectaorii la Asia Express, însă lucrurile nu stau chiar așa. Adda a recunoscut, de altfel, că ea și soțul ei „funcționează pe autoironie, glume și înțepături’ și, chiar dacă nu sunt două firi romantice, reușesc să mențină cu brio pasiunea în cuplu.

adda-4-copyadda-4-copy

Ce spune Cătălin Rizea după 8 ani de căsnicie cu Adda

În această vară, Adda și Cătălin Rizea împlinesc 8 ani de căsnicie și au toate motivele să se mândrească. Au un băiețel adorabil și o relație de invidiat. Da, de invidiat, pentru că artista și soțul ei sunt un cuplu perfect funcțional, în care sentimentele profunde sunt tot acolo după aproape un deceniu.

Citește și: Cine este Cătălin Bucur de la Power Couple. E căsătorit cu Roxana Blenche și au o fetiță împreună

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre a împlinit 30 de ani și a sărbătorit într-un club de lux din Constanța. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre

Citește și: „Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

Chiar dacă se ironizează și par a fi mereu în dezacord, Cătălin și Adda nu au de fapt nimic de ascuns și nimic din relația lor nu este cosmetizat în fața camerelor sau pe social media… Cu siguranță acesta este și secretul relației lor longevive.

„Așa suntem noi, aceasta este chimia noastră. Ar fi imposibil pentru noi să jucăm niște personaje. Suntem foarte sinceri și deschiși mai ales. Cât despre discuțiile în cuplu, și cine cedează primul…dacă avem o discuție legată de draperie, că ar fi puțin strâmbă, eu aduc un boloboc și demonstrez că nu este sau îl aduc și văd că este, îmi cer scuze. Prosopul îl mai las eu arucat prin casă… depinde de discuție”, a declarat Cătălin Rizea pentru Spynews.ro.

Adda: „Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea”

Referitor la povestea lor de dragoste a curs multă cerneală, mai ales după ce au participat la Asia Express, iar părerile fanilor au fost împărțite. Unii spuneau chiar că ea face pe șefa și că el e prea răbdător, alții că sunt cuplul perfect. Iată ce a spus artista într-un interviu pentru VIVA!

„Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a dezvăluit Adda pentru VIVA!

Am întrebat-o pe Adda și dacă relația lor a rămas tot la varianta „dragoste cu năbădăi, după atâția ani, dar și cine îngroapă primul securea războiului în caz de ceartă.

„Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația. Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive „reale” sunt”, ne-a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton