Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru, după trei ani de relație: „Petrecerea trebuie să fie casual. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie...”. Cum vrea să arate nunta lor

 Tudorache Simona
.

Cătălin Scărlătescu ar putea ajunge în curând la altar cu iubita lui, Doina Teodoru. Celebrul bucătar nu exclude ca acest eveniment să aibă loc în perioada următoare. Timp să fie. Contrar așteptărilor, Cheful de la MasterChef nu vrea să aibă grija meniului în această zi atât de importantă pentru ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a pornit de jos în viață, dar a ajuns departe. Bucătarul are astăzi propriul restaurant, dar atunci când încerca să își câștige rolul în bucătărie spăla vase și curăța cartofi. A tras din greu, dar nu a renunțat la visul lui, iar într-o zi succesul a fost de partea lui. Acum televiziunile se bat pe el, dar și pe colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

catalin-scarlatescu-21catalin-scarlatescu-21

Cătălin Scărlătescu e pregătit pentru nunta cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu admite că nunta cu actrița Doina Teodoru e la un pas distanță. Cheful știe cum va arăta evenimentul, dar și meniul.

„Nu știu, să vedem, când o să avem timp. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu e asta, să stau drepți la nuntă, acum să intre sarmalele sau curcanul?' , spune Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Cătălin Scărlătescu știe cum va arăta meniul la nuntă

Cătălin Scărlătescu nu știe dacă va avea sarmale la nuntă. Cheful se gândește la un meniu mai sofisticat pentru ziua cea mare.

„Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?! nu există cel mai bun bucătar pe planetă', adaugă el.

Cătălin Scărlătescu a pornit de jos

Cătălin Scărlătescu are cariera la care a visat astăzi, dar spune că nu a pornit de jos, ci de sub pământ până a ajuns să își facă un rost. A spălat vase, a curățat cartofi.

 „Nu de jos, de sub pământ. La un moment dat munceam la Orizont, în Predeal, m-au băgat la cartofi și m-au uitat acolo vreo șase-opt luni . Și pe vremea aia nu erau cartofii congelați. Luai cartofii cu sutele de tone, le băgai în beci și acolo rămâneau. Și cineva trebuia să aibă grijă de ei tot timpul', adaugă bucătarul.

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Tănase a fost îndrăgostită de Al Pacino, dar nu i-a plăcut de el când l-a întâlnit la un eveniment: „A fost neatent și nu se poate să fii neatent când sunt eu pe acolo. Drept care…”

Citește și: „Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți'. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…” / EXCLUSIV

Ce spune Cătălin Scărlătescu de cei aflați la început de drum în ale bucătăriei

Chiar dacă astăzi pare uneori exigent, Chef Scărlătescu mărturisește că se gândește la cei care pornesc astăzi la drum în bucătărie, așa cum a făcut și el cândva.

 „Pare că eu sunt căpcăunul, doar că nu-i așa. Tu știi foarte bine că eu sunt un om blând. Sunt un om care îi ajută pe cei mai tineri să urce în bucătărie, pentru că și eu la rândul meu am fost ajutat.

N-ai văzut tu în poze, în filme și prin toate restaurantele pe unde te-ai plimbat câte vase am spălat eu', susține Scărlătescu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton