Ce spune Ianna Novac de la A.S.I.A despre operațiile estetice, la 40 de ani: „Chiar felicit femeile care se duc și își fac tot felul de intervenții”. Artista pregătește al doilea spectacol la Sala Palatului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune Ianna Novac de la A.S.I.A despre operațiile estetice, la 40 de ani. Ianna Novac e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața arată spectaculos și la 40 de ani, păstrându-și aceeași siluetă și aceleași trăsături frumoase ca atunci când a debutat prima dată pe scenă. Spune că nu și-a făcut nicio intervenție estetică și nici nu are în plan, însă le invidiază pe femeile mai curajoase decât ea. Soprana pregătește al doilea spectacol la Sala Palatului, ce va avea loc anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Ianna Novac de la A.S.I.A despre operațiile estetice, la 40 de ani. Ianna Novac pregătește al doilea spectacol la Sala Palatului. Concertul va avea loc anul viitor, în luna martie, și promite că-și va încânta publicul cu cele mai frumoase surprize. Într-un interviu pentru viva.ro, ea ne-a vorbit despre carieră, familie, dar ne-a spus și ce părere are despre operațiile estetice.

fb_img_1699283168160fb_img_1699283168160

Citește și: Ianna Novac, de la ASIA, spune cum i-a afectat celebritatea mariajul: „Eram cea care aducea mai mulți bani în casă”

Citește și: Ianna Novac dezvăluie de la ce porneau conflictele în trupa A.S.I.A: „Eram în competiție”. Care este relația dintre fete în prezent

Citește și: Cum mențin Alina Pușcaș și soțul ei pasiunea în cuplu: „Ne facem timp doar pentru noi doi. Câteva ore închiși în dormitor…'. Detalii despre nunta lor și rochia de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fiica Elenei Lasconi. Oana Lasconi este susținătoare a drepturilor LGBTQ+

Ianna Novac pregătește al doilea spectacol la Sala Palatului, ce va avea loc anul viitor, în luna martie. Până atunci, vedeta merge la evenimente și la spectacolele la care este solicitată. Artista a împlinit 40 de ani, vârstă pe care a serbat-o la Milano, alături de familia ei. Recent, soprana a fost prezentă la deschiderea unei clinici de stomatologie din București, loc unde ne-a spus părerea ei despre operațiile estetice.

Ianna Novac a împlinit 40 de ani

Ce faci, Ianna? Unde ai petrecut de ziua ta?

De ziua mea am fost la Milano. Înainte de Milano, am fost la Washington, unde am avut un spectacol alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. De fapt, am fost invitata lui, în spectacolul lui. 

Acum, am așa o nebunie de a face al doilea spectacol al meu la Sala Palatului din București, pe data de 6 martie, și se va numi Orice femeie frumoasă. Este un spectacol dedicat femeii, frumuseții femeii, inteligenței, femeia cu tot ce vine ea la pachet, ca să lumineze și să înfrumusețeze lumea. 

Ce surprize ne pregătești acum?

Vor fi surprize frumoase, surprize muzicale. Două sunt deja dezvăluite, dar sunt foarte multe pe care încă nu le-am spus. Invitatul de onoare este Eugen Doga, chiar dacă a fost și anul trecut în spectacolul meu.

Am spus că atâta timp cât dumnealui e în viață și trăiește va fi în toate spectacolele mele, fiindcă este o legendă vie. Și încerc cât de mult pot să mă bucur de prezența dumnealui. Și să bucur și publicul, nu doar eu să mă bucur.

Artista pregătește al doilea spectacol la Sala Palatului

Dar știu că mai ai și alți invitați…

Da. Urmează Monica Anghel, pe care eu consider cea mai mare voce românească feminină, și pregătesc alături de ea niște duete speciale și multe alte surprize. Va fi și un artist internațional, pe scenă alături de mine, pe care îl voi dezvălui la momentul  potrivit.

Încerc de zor să fac un spectacol, așa cum îmi place mie și să bucur oamenii. În vremurile în care trăim, cred că de asta avem nevoie, să ne încărcăm sufletul de frumos și să fac un spectacol ca la carte, așa cum merită fiecare om care plătește un bilet să vadă. 

Ce fac copiii Iannei Novac

Copiii ce fac? Au crescut

Copilașii sunt bine. Erikuța e clasa a lV-a, cel mic are patru anișori. El când se alintă e momentul în care încă e mic și are voie să facă de toate. Erikuța e absolut superbă, o fetiță crescută ca o floricică, bine de tot. Este o fetiță inteligentă, ceea ce mă bucură foarte mult.

Face și ea muzică, la rândul ei, își vede de școală. E foarte încântată de această lume a noastră muzicală, ceea ce e o bucurie pentru noi, fiindcă nu este o lume tocmai ușoară și nu este o meserie tocmai ușoară de dus. Și atunci credem că ușor-ușor intră și ea, alături de noi, în lumea aceasta.

Ai luat ceva dulce doar pentru băiețel? 

Cred că e și prea de dimineață. Sunt doar la un cappuccino la ora aceasta.  

Ce spune Ianna Novac de la A.S.I.A despre operațiile estetice, la 40 de ani

Și pentru că suntem la o clinică de stomatologie… Mergi des la medic, la stomatologie?

Da. O dată pe an, obligatoriu. 

Unii fug de durere…

Mai ales eu. Chiar felicit femeile, mult mai curajoase, care se duc și își fac tot felul de intervenții. Eu nu neapărat că nu sunt de acord cu ele, dar sunt și fricoasă… Dar la stomatolog mă duc frecvent, o dată pe an, pentru curățare și detartraj în profunzime. Și, de câte ori este nevoie, aleg cei mai buni specialiști. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton