Ce spune Iuliana Tudor despre divorț, după 30 de ani de căsnicie: "Am modelul bunicilor mei, pentru care căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm"

 Dumba Gabriela
.

Iuliana Tudor avea doar 18 ani atunci când l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan, la slujba de Înviere. Au trecut aproape 30 de ani de atunci și s-au susținut reciproc în toate momentele grele ale vieții, iar el a fost suficient de răbdator să accepte că formează o familie cu o femeie pasionată de muncă. Iuliana Tudor dezvăluie cum a fost, în tot acest timp, căsnicia cu soțul său și dacă au simțit amenințarea divorțului în vreun moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Iuliana Tudor nu a făcut niciodată un secret din faptul că a pus căsnicia pe locul doi în primii 15 ani, iar soțul său a înțeles că femeia pe care o iubește este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România. Au știut să se completeze perfect, însă, s-au susținut reciproc și au depășit toate cumpenele care le-ar fi putut pune mariajul în pericol.

iuliana-tudoriuliana-tudor

Iuliana Tudor, despre divorț și căsnicia de 30 de ani cu soțul său

Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei când avea doar 18 ani, iar de atunci au rămas împreună. Invitată în emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Tudor a fost pusă față în față cu întrebarea roșie: A fost vreodată Iuliana Tudor la un pas de divorț? Artista a răspuns cât se poate de sincer:

„Nu! Am modelul părinților mei. Am modelul bunicilor mei, am modelul generațiilor de dinaintea mea, pentru care căsnicia nu este doar o hârtie pe care o semnăm și o slujbă la care participăm. Înțelesul căsniciei pentru mine și familia mea este, cred, cel corect! Este o taină, este un demers de viață, de ani, fără să spun că dacă doi oameni descoperă peste un timp că sunt lucruri de neîmpăcat, se întâmplă în viețile oamenilor tragedii de tot felul, peste care unul sau celălalt nu poate să treacă.

Atunci poate că e bine, mai ales dacă sunt și copii ca drumurile să se împartă, însă noi nu am avut experiențe atât de dramatice, certuri sau lucruri de netrecut, astfel în cât să spun da, gata! În general, sunt un om de cursă lungă. Nu sunt o persoană care abdică foarte ușor, mai ales când este vorba de ideea de familie”, a explicat Iuliana Tudor, în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Citește și: Ce l-a învățat Iuliana Tudor pe fiul ei de 13 ani: ‘Un principiu pe care l-am moștenit de la mama mea…’ Tudor practică scrima / EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV și urma să aibă un salariu mai mare decât la TVR. De ce a refuzat colaborarea: „Horia Brenciu îmi tot spune…’

Cum a început povestea de iubire dintre Iuliana Tudor și soțul ei

La finalul anilor ’90, pe vreme când Iuliana Tudor avea doar 18 ani, l-a întâlnit pe Răzvan. Totul s-a întâmplat în Noaptea de Înviere, însă artista nu știa că bărbatul care îi atrăsese atenția o remarcase deja de mai multe luni și făcea tot posibilul ca drumurile lor să se întâlnească.

Au urmat apoi mai multe cafele băute împreună, s-a legat o prietenie frumoasă și astfel s-a sudat una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc.

„Cred că în noaptea aceea am fost cucerită și am aflat apoi că eu îl cucerisem deja pe el. Mă urmărise câteva luni de zile, știa unde merg cu prietenii mei, venea în același loc. Nu l-am văzut niciodată, deci a fost foarte discret în această călătorie după mine.

Făceam naveta de la Băicoi la Ploiești și pe autobuzul respectiv mi-a spus că m-a văzut de foarte multe ori. Eu nu am observat nimic, l-am întâlnit atunci, în Noaptea de Înviere și au urmat patru ani în care ne-am cunoscut. Ne-am dat timp să ne cunoaștem. El a băut cafea, eu nu beau cafea de loc.

Întâlnirile noastre s-au transformat, ușor ușor într-o prietenie foarte solidă. Mi-a dat de înțeles și cred că asta a și contact, că este un om pe care mă pot baza oricând. Având modelul tatălui meu(…) Răzvan seamănă în multe privințe cu tatăl meu și cred că mi-a plăcut foarte tare acest lucru. Am simțit că pot construi cu el”, a mărturisit Iuliana Tudor, la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton