Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Niciodată nu știi ce îți rezervă destinul. În momentul ăsta aș spune clar că...”

.

Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Radu și Cătălin Dobrescu au ales în urmă cu aproximativ trei luni să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Totuși, după confirmarea separării, s-a aflat că locuiesc în continuare împreună. Fanii au tot sperat că în acest mod își pot salva căsnicia, însă se pare că totul a fost în zadar după spusele artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și-a surprins fanii cu ultimele declarații făcute chiar pe contul ei personal de socializare, astfel că deși încă locuiește în aceeași casă cu Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, susține că nu mai este cale de împăcare. Ba mai mult, nici nu vrea să se gândească la o altă căsătorie!

dnp-4718dnp-4718

Citește și: Oana Radu locuiește în aceeași casă cu fostul soț, Cătălin Dobrescu, după divorț: „Vedem cum vor decurge lucrurile și în 2-3 luni vom lua o decizie”

Citește și: Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…”

Citește și: Andreea Bănică a recunoscut de ce folosește filtrele de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată. Știam că sunt paparazzi peste tot. Aveam problema asta…'

Citește și: Cine este Roxana Nemeș de la Survivor All Stars. A fost filmată când făcea amor

Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu

Oana Radu a organizat recent pe rețelele de socializare un episod de „Q&A„, unde fanii i-au pus numeroase întrebări, atât despre viața ei privată, profesională, cât și despre divorțul de Cătălin Dobrescu. Printre acestea, a fost întrebată și dacă ar mai vrea să se căsătorească după această despărțire. Deși are doar 30 de ani și tot viitorul înainte, răspunsul negativ venit din partea ei i-a șocat pe fani!

Fanii: 'Ai vrea să te mai căsătorești?'
Oana Radu: 'În momentul ăsta aș spune clar „NU„, dar niciodată nu știi ce îți rezervă destinul', a fost răspunsul Oanei Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu: „E clar că acolo ceva nu mai funcționa'

Oana Radu nu s-a ascuns, astfel că după ce a confirmat public divorțul de Cătălin Dobrescu, a vorbit deschis despre acest subiect sensibil din viața ei. Artista a precizat că nu mai există cale de împăcare între ei, deși încă locuiesc împreună până își rezolvă problemele pe care le au și își împart anumite lucruri.

„Da, încă locuim împreună. E mult spus locuim împreună, cel puțin eu am încercat să-mi mut puțin locuința în diferite părți. De ce? Nu pentru că nu ne-am înțelege bine, nu pentru că aș avea probleme, eu cred că nu ne vom putea desprinde dacă o să locuim împreună în continuare.(…)

Nu vreau să zic asta pe post (n.r.- dacă îl mai iubește sau nu), consider că dacă am hotărât să ne despărțim, e clar că ceva acolo nu mai funcționa.

Ideea este că noi am hotărât să punem punct acestei relații și cred că dacă locuim împreună nu e ok. Momentan avem niște lucruri de împărțit, până vom decide cum le vom face, tocmai pentru că nu am rămas dușmani, nu ne grăbim, lăsăm lucrurile să se așeze, vedem cum vor decurge lucrurile și în 2-3 luni vom lua o decizie importantă’, a declarat Oana Radu, potrivit WOWbiz.ro.

Ce spune Oana Radu despre motivul despărțirii de soțul ei

Oana Radu a tot fost întrebată care este, de fapt, motivul despărțirii de soțul ei, mai ales că pozau într-un cuplu perfect. Fără a ezita, artista a precizat că mariajul lor nu s-a destrămat dintr-un singur motiv, ci mai multe adunate. Din punctul ei de vedere, ceea ce le-a dăunat foarte tare este faptul că erau împreună tot timpul, și acasă și la muncă, dar și că au un caracter asemănător.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum.

Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun!

Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceiași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației’, a mai mărturisit Oana Radu în podcast-ul Vorba lu Jorge.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton