Ce spune Ozana Barabancea despre retragerea la mănăstire, după ce a petrecut Revelionul acolo: „Este o resetare, nu o încărcare. Eu sunt mult prea păcătoasă...”

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea a petrecut Revelionul la o mănăstire din nordul Moldovei, în Piatra Neamț. Trei zile a petrecut acolo, singură, fără copii sau prieteni, iar în noaptea dintre ani s-a aflat în biserică, unde a asistat la slujbă. I-a plăcut foarte mult atmosfera, însă nu se vede în stare să se retragă la mănăstire, afirmând, cu ghilimelele de rigoare, că este „șefa la păcate”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul 2024 a început într-un mod diferit pentru Ozana Barabancea. Artista a preferat să meargă la o mănăstire din nordul Moldovei, în Piatra Neamț, unde s-a simțit minunat, însă nu se consideră demnă de o viață între zidurile mănăstirii.

0909

Ce spune Ozana Barabancea despre retragerea la mănăstire, după ce a petrecut Revelionul acolo

Ozana Barabancea merge des la mănăstiri și iubește rugăciunea, însă nu crede că ar putea trăi exclusiv acolo. Jurata „Te cunosc de undeva” consideră că este „mult prea păcătoasă” pentru o viață dedicată mănăstirii, însă va vizita astfel de locuri sfinte ori de câte ori va simți nevoia.

Nu ies! (n.r. în fața publicului înainte de a cânta) Întreabă-mă ce fac înainte de concert! Fac o rugăciune, fac semnul crucii, citesc rugăciunea Sfântului Efrem cel Nou și cam atât! Nu este o regulă, dar am făcut-o de câteva ori! (n.r. a petrecut Revelionul la mânăstire) Este o resetare, nu o încărcare! Am și cântat după slujbă!

Nu, nu sunt demnă de așa ceva! (n.r. nu se gândește să se retragă la mânăstire) Ca să fii la mânăstire trebuie să ai niște virtuți! Eu sunt mult prea păcătoasă! Sunt șefa la păcate! Cu ghilimele de rigoare, evident! Dar sunt prea păcătoasă ca să ajung să fiu demnă de un trai la mânăstire! Eu sunt liniștită deja, sunt bine cu mine! Fac ce consider că este mai bine pentru sufletul meu!', a declarat Ozana pentru ego.ro.

Și dacă la mănăstire nu poate trăi, Ozana Barabancea se vede ducând un trai liniștit la țară.

„Aș vrea să mă mut undeva la țară, dar nu am strâns bani pentru treaba asta. Aș vrea să se întâmple o minune, să se întâmple ceva, să mă împingă cineva de la spate. Eu caut liniștea și verdeața', spunea artista la un moment dat.

Citește și: Bianca Drăgușanu are o nouă mașină de lux, în valoare de 250.000 de euro, după împăcarea cu Gabi Bădălău. Apropiații cuplului susțin că este cadou din partea afaceristului

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Ozana Barabancea poartă un lanț cu șapte cruciulițe la gât

Ozana Barabancea poartă o haină cu chipurile lui Eminescu, Reginei Maria, Mariei Tănase și lui Brâncuși, dar și un lănțișor cu șapte cruciulițe la gât, care simbolizează cele șapte taine ale Ortodoxiei.

Este realizat de prietena mea Diana Vart din Suceava. Iar cele șapte cruciulițe reprezintă cele șapte taine ale Ortodoxiei. Nu plec fără ele. Sunt atât de frumoase și de finuțe…”, spune Ozana.

Vedeta a recunoscut că a existat o perioadă în care era fascinată de numerologie și astrologie, dar, ulterior, a decis să renunțe la acest lucru și s-a îndreptat spre Divinitate. Ozana Barabancea ar fi reușit să afle cum și în ce fel a avut loc moartea tatălui ei, iar cel mai mult a șocat-o faptul că ar fi aflat perioada în care ea va muri.

Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă. „, a declarat Ozana Barabancea in podcastul „Ameritat cu Nasrin’.

Artista consideră că rugăciunea este soluția pentru problemele sale.

Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni, apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă, și între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare, și le-am dăruit pe toate.

Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune, și la psaltire, și la acatiste, și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult.Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori adevărul nu e bine să-l știi pentru că te panichează, și mai ales răul nu trebuie rostit.’,  a mai adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton