Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârsta din relația lor: "Sincer, eu am vreo 56 de ani și el 15"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârsta din relația lor. Damian Drăghici și partenera sa, Cristina Stroe, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, în ciuda diferenței de vârstă de 15 ani. Cei doi sunt logodiți și împreună au un fiu. Artisul împlinește pe 31 martie, 53 de ani, dar logodnica sa, Cristina Stroe nu simte diferența de vârstă dintre ea și partener și spune că artistul are atitudinea unui adolescent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârsta din relația lor. Damian Drăghici împlinește pe 31 martie vârsta de 53 de ani. Artistul este logodit cu Cristina Stroe, o tânără artistă, de 30 de ani, alături de care formează un cuplul superb, aceștia având și un băiețel de doi ani. Mai nou, Damian Drăghici și iubita sa fac echipă la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Chiar dacă are un partener mai în vârstă, Cristina Stroe spune că Damian Drăghici este genul de bărbat care o surprinde plăcut întotdeauna.

damian-draghici-sotie-1damian-draghici-sotie-1

Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârsta din relația lor

Cristina Stroe și Damian Drăghici sunt logodiți și împreună au un fiu în vârstă de doi anișori. Între artist și logodnica sa este o diferență de 23 de ani, însă Cristina Stroe a mărturisit că în relația lor, ea este adultul iar Damian tânărul visător.

Ca să vă zis sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15', a declarat amuzată Cristina.

Păi asta face ea, cântă, și am zis să venim la „Te cunosc de undeva!'. Am fost abordați mai de mult de cei din producție și acum am considerat că a fost momentul', a mărturisit Drăghici pentru EGO.ro.

Citește și: Damian Drăghici, detalii din spatele fostelor căsnicii: „Când am divorțat, plecasem în lenjerie’

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal’

Citește și:De ce nu a mers Jean Gavril cu soţia în America Express. Fratele lui, Dinu, l-a dat de gol: „De mine nu poate să divorțeze’

Citește și:Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat’

Damian Drăghici a convins-o pe iubita sa să participe la „Te cunosc de undeva”

Cristina Stroe a mărturisit că Damian Drăghici a fost nevoit să o convingă pentru a participa la „Te cunosc de undeva” , deoarece ea este o persoană puțin mai timidă și mai discretă, care a evitat să se expună la TV.

Noi nu cântâm împreună. Am cântat un pic înainte să fiu însărcinată, și când am fost cu sarcina, dar puțin, cred că o vară. Dar așa noi nu cântâm împreună, lucrăm împreună, avem și proiecte împreună, dar într-adevăr a trebuit să mă convingă să vin pentru că eu în ultimii ani, de fapt cred că niciodată nu am fost genul acela care să vrea expunere, să meargă la emisiuni.

Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel. Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie', a declarat Cristina Stroe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton