Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numeroși artiști de la noi din țară au urcat pe scena de la Beach, Please! și au făcut senzație în fața a zeci de mii de oameni. Ei bine însă, după momentul în care rapper-ul Wix Khalifa s-a drogat în timp ce cânta și a fost luat de Poliție, mulți s-au revoltat și au avut reacții acide!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Selly, co-fondatorul Beach, Please!, a primit numeroase mesaje acide și grele privind consumul de droguri la festivalul Beach, Please!, cât și despre prezența lui Andrew Tate pe scenă. Dacă inițial a explicat situația și cum a ajuns Andrew Tate acolo, fără să fie invitat de ei, acum a dezvăluit și misterul substanțelor interzise, precizând că și el este contra drogurilor.

selly-despre-scandalul-cu-wiz-khalifa-de-la-beach-please-crop-1721028070-1selly-despre-scandalul-cu-wiz-khalifa-de-la-beach-please-crop-1721028070-1

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru Selly după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind ‘generația mea’! Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc”

Citește și: 'Autoritățile se fac că plouă, organizatorii la fel. Mi se pare impardonabilă atitudinea lui Selly…' Adriana Bahmuțeanu este revoltată după ce a văzut că rapper-ul Wiz Khalifa a consumat droguri, pe scenă, la 'Beach, please!' / EXCLUSIV

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate”, în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta”

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă”

Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici

Începând de la Oana Roman, Adriana Bahmuțeanu, Mihai Morar și mulți alții, i-au cerut explicații lui Selly pentru abordarea sa la festivalul verii care a strâns în jur de 120.000 de oameni pe plajă. Mulți l-au criticat fiindcă nu a intervenit atunci când Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă, în fața tuturor, însă acum el a dat cărțile pe față și a spus lucrurilor pe nume pentru a nu se mai lansa acuzații și interpretări greșite.

„Se vorbeşte foarte mult în spațiul public, zilele astea, despre festivalul „Beach, Please!', însă puțini vorbesc pe cifre. Eu astăzi vă invit să vorbim pe cifre, pentru că ele nu mint niciodată. Și iată ce spun: am avut 120.000 de participanți în 5 zile de festival, lucru care ne face cel mai mare festival de hip-hop din întreaga lume. Și la numărul ăsta imens de participanți, am avut zero supradoze, zero persoane rănite grav, zero persoane decedate.

Mai mult decât atât, am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini au călătorit în România, special pentru festivalul nostru. (…)Adevarul este că suntem o generație mult mai cuminte, mult mai educată și mult mai conştientă despre pericolul substantelor interzise. Au fost mult mai multe incidente sau cazuri de supradoze la alte festivaluri româneşti cu un număr mult mai mic de participanți. (…) Versurile artiştilor de pe scenă pot fi blamate, pot fi contestate', a spus Selly pe TikTok.

Selly: 'Organizarea festivalului a fost impecabilă'

Pe lângă consumul de droguri care a creat un adevărat scandal în România și lumea s-a împărțit în două tabere, Selly a vrut să evidențieze și lucrurile bune pe care le-a adus acest festival, așa cum le-a enumerat mai sus. Asta nu este însă tot, fiindcă el este mândru de ceea ce a realizat și de organizarea bine pusă la punct care a fost. Totuși, nu a omis și lucrurile mai puțin plăcute, pe care are în plan să le rezolve până la festivalul din 2025.

Însă ceea ce este incontestabil este că organizarea festivalului a fost impecabilă. Fără cozi la intrare, fără cozi la toalete, fără cozi la baruri. Doua locuri în care am avut într- adevăr deficiențe au fost legate de transportul din afara festivalului. Fiind o locație nouă, am avut anumite dificultăți în a ne adapta la numărul imens de mașini și la trafic. Dar promitem că edițiile viitoare avem multiple soluții pentru a redresa aceste probleme. Să nu uităm totuși eforturile imense pe care le-am făcut în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție', a mai spus influencerul.

Ce a spus Selly imediat după ce Wiz Khalifa a fost luat de Poliție pentru consumul de droguri pe scenă

Reamintim că imediat după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scena de la Beach, Please!, după terminarea numărului său, Poliția a intervenit și l-au luat chiar din fața fanilor. Atunci, când presa a apărut imediat la fața locului, Selly a transmis primul comunicat în care a spus clar că are zero toleranță față de substanțele interzise!

„În urma incedentului de la „Beach, please!, dorim să vă comunicăm următoarele: „Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde.Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio', a transmis Selly prin intermediul unui comunicat.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton