Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia fiicei regretatei actrițe: „Tatăl a fost absent 15 ani. O să urmăm testamentul...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia fiicei regretatei actrițe. Rona Hartner s-a stins din viață la data de 23 noiembrie 2023, lăsând în urmă o fiică de 15 ani, pe nume Rita Sumalya. Tatăl adolescentei, fostul soț al Ronei, și-a făcut apariția la înmormântare și se spune că acesta și-ar dori custodia fetei. Sora Ronei Hartner a clarificat situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia fiicei regretatei actrițe. Regretata artistă Rona Hartner a plecat din această lume pe 23 noiembrie și a fost înmormântată la Cimitirul Belu catolic, fiind condusă de cei dragi pe ultimul drum. Printre cei prezenți la funeraliile artistei s-a aflat familia, fiica de 15 ani, Rita Sumalya, sora și fratele Ronei, dar și apropiați. O apariție neașteptată a fost cea a lui Roco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și tatăl Ritei. Bărbatul a dorit să fie alături de fiica sa în acele momente dificile, deși a fost absent din viața ei până la acel punct. S-a spus că Roco Sedano și-ar fi exprimat dorința de a avea custodia Ritei. Sora Ronei Hartner spune că se va respecta dorința din testatmentul regretatei artiste.

3-rona-hartner3-rona-hartner

Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia fiicei regretatei actrițe

Sora Ronei Hartner a reacționat după ce s-a spus că Rita Sumalya, fiica regretatei cântărețe și actrițe, va rămâne în custodia tatălui. Rinda Hartner a explicat că adolescenta nu va fi încredințată tatălui și că se va respecta dorința lăsată de Rona Hartner în testament.

Citește și: „Nu suportam să văd cum o bagă în groapă'. Motivul tulburător pentru care Liza Panait a lipsit de la înmormântarea Ronei Hartner / EXCLUSIV

Citește și: Sora Ronei Hartner, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano, după înmormântare: „A zis că vrea să fie alături de fiica lui, dar scopul lui este să o îndepărteze de familie'

Citește și:Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească. Cum a explicat gestul: „Patru ani doar eu știu câte…'

Citește și:Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten: „Ne-a scăpat şi mi-a părut rău după aia’. Actorul și soția lui, Irina, sunt căsătoriți de peste 10 ani

Rita Sumalya nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată.

O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința', a explicat sora Ronei Hartner în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, potrivit Fanatik.ro.

Rinda Hartner: „Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum’

După decesul tragic al Ronei Hartner, Rocco Sedano, primul ei soț, a luat legătura cu familia artistei și a anunțat că va participa la înmormântare. Rinda Hartner s-a arătat indignată de gestul acestuia, susținând că fiica lui nu și l-a dorit alături în cumplitele momente.

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el.

Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate’, a declarat Rinda Hartner, într-o emisiune televizată.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton