Ce spune Tania Budi despre bărbatul perfect, la 55 de ani: "Mai sunt câțiva și printre noi, dar...". Vedeta nu s-a căsătorit niciodată

 Oana Pantazi
.

La 55 de ani, Tania Budi încă este una dintre cele mai frumoase și mai admirate femei din România, fostul model fiind în continuare un exemplu demn de urmat. Recunoaște însă că atuurile fizice nu au ajutat-o întotdeauna, iar în ceea ce privește bărbatul perfect, vedeta nu are o opinie tocmai optimistă…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi are în spate o carieră impresionantă în modelling, dar și ca actriță, iar în palmaresul personal a bifat relații amoroase cu unii dintre cei mai vânați bărbați din România. Avea 41 de ani când a apărut în Playboy, iar mulți visează și acum să o aibă drept iubită. Din păcate însă, deși continuă să creadă în dragostea adevărată, vedeta marturisește că bărbații adevărați nu prea mai există…

dieta-tania-budi-7-copydieta-tania-budi-7-copy

Ce spune Tania Budi despre bărbatul perfect

De-a lungul anilor, a curs multă cerneală pe seama relațiilor amoroase ale Taniei Budi, care s-a iubit cu bărbați frumoși și celebri, dintre care îi amintim pe Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea, dar a avut și iubiți mai tineri ca ea, cum ar fi cea mai recentă relație, cea cu un bărbat despre care vedeta spunea că „are exact jumătate din vârsta mea’. Cu toate că susține că există iubirea adevărată, Tania Budi spune că bărbații adevărați au cam dispărut…

„Există iubire adevărată! Există pentru tot ce ne înconjoară! Din păcate, în ultima vreme, dacă vreau să văd bărbați adevărați, mă uit la filme istorice! Mai sunt câțiva și printre noi, dar nu așa mulți… S-au mai împuținat!', a mărturisit Tania Budi pentru playtech.ro.

Citește și: Tania Budi, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!’ Ce schimbări fizice a făcut de dragul lui!

Citește și: Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 50 de ani

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:'Acum vreun an mi-am…'

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:'Porția de mâncare la jumătate'

În ceea ce privește frumusețea ei binecunoscută, Tania Budi spune că nu întotdeauna a fost un atu în viața și cariera ei.

„Sunt foarte mulți invidioși! Eu nu prea îi observ, mai mult îi observă oamenii din jurul meu. Noi, care nu avem invidie în noi, nu vedem invidia din celălalt. Dacă tu ești un om bun, vezi bunătate, vezi frumusețe. Chiar dacă mai târziu ți se spune că din cauza cuiva nu s-a întâmplat ceva sau auzi niște vorbe pe la spate și apoi spun că nu mă așteptam. De obicei, prefer să văd ce este frumos!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Tania Budi a fost înșelată

Privind-o, e greu să imaginezi că o femeie după care suspină poate mii de bărbați ar putea fi înșelată de partenerul ei de viață, însă Tania Budi nu a ezitat să recunoască acest lucru…

„Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea.

Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur’, a declarat Tania Budi pentru Antena Stars.

Actrița a ținut să detalieze ulterior afirmațiile inițiale, explicând și ce înseamnă pentru ea înșelat.

„Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat.

Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine’, a adăugat Tania Budi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton