​​"Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul. Nu știu ce va urma în viața băiatului meu​​". Ce spune tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan

 Cica Cristina
.

Ce spune tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan. Cu toate că cererea în căsătorie a avut loc și Jador a tot vorbit despre planurile cu cea care îi este logodnică în prezent, Romeo Dumitrache nu este convins că fiul lui va ajunge la altar de această dată, mai ales că a procedat și în trecut, cu celelalte iubite. Mai mult, tatăl artistului spune că nu a fost informat că ar urma să aibă loc evenimentul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Au trecut aproximativ două luni de când Jador și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. Momentul chiar a fost difuzat la TV, dat fiind că cererea a avut loc la Survivor All Stars și cei doi chiar s-au mutat împreună. Cu toate că mulți sunt de părere că în curând vor bate clopote de nuntă, tatăl artistului este sceptic în această privință și a explicat și de ce.

oana-ciocan-jador-pro-c-1000×563-1oana-ciocan-jador-pro-c-1000×563-1

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Dianei Munteanu: „Nu cred că mă mai mărit. Cred însă în continuare în iubire și relații, chiar dacă…”. Nu s-a mai afișat alături de alt bărbat de la despărțirea de Claudiu Niculescu/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum, la 44 de ani, Ami Teiceanu, femeia care l-a făcut tată prima oară pe Liviu Vârciu. Ce relație are cu fiica ei, Carmina: „Sunt mândră că…”

Ce spune tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan

Tatăl lui Jador a confirmat că, într-adevăr, a cunoscut-o pe Oana Ciocan și prima impresia a fost una bună, însă nu a avut ocazia să stea îndelung de vorbă sau să o cunoască mai bine. În ceea ce privește nunta, Romeo Dumitrache spune că fiul lui nu și-a informat părinții despre un eveniment deosebit în viața lui, susținând că artistul a procedat astfel de fiecare dată și și-a cerut toate iubitele în căsătorie.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu.', a spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.

Tatăl lui Jador: „Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate”

Comportamentul fiului său nu îi este străin, dat fiind că așa a procedat cu toate femeile din viața lui. Mai mult, Romeo Dumitrache susține că nici măcar nu mai ținut socoteala, însă pune totul pe seama tinereții.

​​„Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă greș, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri.', a mai spus tatăl lui Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton