Teo Trandafir, despre plecarea de la Kanal D și revenirea la radio: "Am avut așa un moment de panică"

 Oana Pantazi
.

Zece ani Teo Trandafir a fost una dintre vedetele postului, așadar plecarea de la Kanal D și revenirea la radio, una dintre primele ei iubiri, nu a fost ușoară. Iată ce spune vedeta despre despărțirea de televiziune și în ce măsură a afectat-o despărțirea de un proiect de suflet, de care era, evident, foarte atașată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir este un reper în lumea televiziunii și cu precădere a show-urilor de divertisment, așadar plecarea ei de la Kanal D a fost neașteptată pentru fanii emisiunii Teo Show, care a devenit un brand de-a lungul anilor. Emisiunea pe care Teo Trandafir o prezenta de mulți ani la Kanal D nu s-a mai regăsit în grila de programe a acestei toamne, iar Teo Trandafir s-a mutat pe radio, prima și marea ei dragoste, de altfel. Acum, vedeta are emisiune alături de Mihai Hînda, la Radio Impuls, post ce aparține companiei Doğan Media International SA, care deține și postul de televiziune Kanal D România.

652x450_215388-ce-s-a-intamplat-cu-teo-trandafir-dupa-ce-a-ramas-fara-emisiunea-de-la-kanal-d-unde-a-fost-surprinsa652x450_215388-ce-s-a-intamplat-cu-teo-trandafir-dupa-ce-a-ramas-fara-emisiunea-de-la-kanal-d-unde-a-fost-surprinsa

Ce spune Teo Trandafir despre plecarea de la Kanal D și revenirea la radio

Teo Trandafir este un entertainer de excepție și are experiență în radio, însă revenirea nu a fost ușoară nici pentru ea. Cât despre plecarea neașteptată de la Kanal D, Teo a comentat cu eleganță și a dezvăluit că nu exclude revenirea în televiziune.

„Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întoteauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză', a spus Teo pentru Cancan, despre cum a primit vestea plecării de la Kanal D.

Citește și: „Pentru mine a fost o experiență năucitoare, a început să plângă. Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D

Citește și: Răspunsul lui Teo Trandafir, când un fan a întrebat-o dacă se mai întoarce la Kanal D: „Hai să lăsăm…'

De altfel, vedeta, care acum prezintă emisiunea „Bară la Bară' cu Mihai Hînda, cu care, spune ea, se înțelege perfect. Fanii vedetei încă își mai amintesc de chimia extraordinară care a existat între Teo Trandafir și Mircea Badea, care au fost colegi atât pe sticlă, cât și în eter.

„E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem', a continuat Teo Trandafir pentru sursa citată.

Teo Trandafir: „Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani”

Cu toate că are o experiență vastă atât în televiziune, cât și în radio, Teo Trandafir a mărturisit că s-a temut inițial, mai ales că partenerul său este extrem de tânăr, dar extrem de talentat în ceea ce face.

„Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși', a dezvăluit Teo Trandafir pentru Cancan.

Înainte de televiziune, Teo a avut experiența radioului, iar asta i-a fost de folos. Vedeta a mărturisit însă că au fost și momente în care s-a bîlbâit în direct, dar experiența din eter a ajutat-o foarte mult, ulterior, în televiziune.

„De-a lungul vieții mele, în cei 32 de ani, da, am avut. În TV am intrat cu experiența radioului. Un om de televiziune care nu a făcut radio a pierdut foarte mult, după părerea mea. Ca fluență. Pe mine m-a ajutat enorm. Și toți oamenii de TV, pe care-i știu eu, care au avut lucruri de spus de-a lungul timpului, au început la radio', a mai adăugat Teo Trandafir pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton