Ce spunea în urmă cu un an femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raab: "Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era...”/ Regretata actriță s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani

 Borcilă Andreea
.

Actrița Natașa Raab a decedat la vârsta de 70 de ani, după ce în urmă cu multi ani a fost diagnosticată cu boala Parkinson. În ultima perioadă, actrița era țintuită la pat din cauza bolii Parkinson. Vedeta, cunoscută pentru rolurile din telenovelele românești și reclamele tv, a fost diagnosticată acum ceva vreme cu această afecțiune, motiv pentru care lua câteva medicamente pe zi. Femeia care o îngrjiea a povestit în urmă cu unan și jumătate, cum se simtea actrița, dar și cum a decis să se mute la țară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. Actrița era țintuită la pat din cauza bolii Parkinson. Artista a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu trei ani, iar boala i s-a agravat în ultima perioadă. Vedeta declara în urmă cu un an că nu se mai putea deplasa din cauza bolii,motiv pentru care o prietenă de-ale sale avea grijă de ea. Coana Chiva, așa cum era recunoscută într-o reclamă celebră de pe micul ecran, vorbea foarte greu din cauza problemelor de sănătate.

Natasa-raab-4Natasa-raab-4

Coana Chiva suferea de ceva vreme de Parkinson. Boala neurodegenerativă a țintuit-o pe actriță la pat și în ultima perioadă de viață îi era foarte greu să vorbească ori să meargă.Anul trecut, actrița se mutatse pentru o perioadă în casa prietenei ei care se avea grijă să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Natașa Raab a murit la 70 de ani. Actrița suferea de Parkinson. Florin Zamfirescu: „Era ca o familie pentru noi. Eu am sunat de multe ori la ea”

Citește și: Actrița Natașa Raab e țintuită la pat din cauza bolii Parkinson: „Nu mai pot merge deloc, vorbesc foarte greu'

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:”Am fost la un pas de depresie”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Ramona Crăciunescu după Survivor:”Am plâns de durere…”

Ce spunea femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raaab, în urmă cu un an și jumătate

Natașa Raab a decedat în urmă cu putin timp, la vârsta de 70 de ani. Actrița din filme și reclame a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu trei ani. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a povestit despre boala care i s-a agravat între timp, dar și despre prietena ei care o îngrijește. Natașa Raab, se mutase în casa prietenei ei, Viki, care i-a fost alături alături până în ultima clipă.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai în pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor Paște liniștit!', a declarat actrița în trecut.

Prietena ei s-a oferit astfel să o ajute și i-a sugerat să se mute în locuința ei. Cele două și-au petrecut sărbătorile împreună, dar situația Natașei Raab s-a înrăutățit în urmă cu doi ani. De atunci, nu a mai putut merge singură. Prietena ei, care a văzut cum se simte vedeta, a vrut să-i fie alături și să nu ducă lipsă de nimic.

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele.

Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută.

Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.', a dezvăluit doamna Viki în urmă cu un anși jumătate, pentru sursa citată mai sus.

Cum a ajuns Natașa Raab să joace într-o reclamă celebră

Actrița a filmat anul trecut încă o reclamă în rolul Coanei Chiva, la un produs alimentar. Publicul de acasă cu siguranță a auzit măcar o dată celebra replică Prea bun, prea ca la țară. Natașa Raab a devenit totodată și emblema brandului.

„A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: „Prea bun, prea ca la țară!', ca să iasă totul perfect', a mai spus actrița.

Natașa Raab a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, dar de care, din fericire, s-a vindecat în cele din urmă. În 2019, vedeta a trecut printr-o cumpănă deoarece fostul ei soț, Val Guțul, a murit din cauza cancerului la vezică. Din păcate, în urmă cu putin timp, actrița Natașa Raab a decedat la vârsta de 70 de ani. Aceasta a suferit de boala Parkinson, iar în ultima perioadă de viață a stat departe de micile ecrane. In ultimele luni, pe numărul de telefon al Natașei Raab mai răspundea femeie care avea grijă de ea, dar de data asta nu s-a mai întâmplat.

Natașa Raab s-a făcut remarcată într-o serie de spectacole celebre precum „…Escu' de T. Mușătescu, „O masă pe cinste' de G. Astalos, „Pragul albastru' de I.D. Sârbu, „Ferma animalelor' de George Orwell, „Tărâmuri întunecate' de Harding Lernay, „Hamlet' de W. Shakespeare, „Nașterea' de C. Voiculescu, „Vacanță în Guadelupa' de Pierre Sauvil și Eric Assous, „Omul cu mârțoaga' de George Ciprian, „Valsul hazardului' de Victor HaTm, „Romeo și Julieta' de W. Shakespeare, dar nu numai.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton