Ce spunea mama Iulianei Tudor despre prezentatoarea TV, cu o săptămână înainte să moară: „Sunt internată la un spital și nu știe nimeni acolo că sunt mama ei”

 Dumba Gabriela
.

Ce spunea mama Iulianei Tudor despre prezentatoarea TV, cu o săptămână înainte să moară. Mama Iulianei Tudor a acordat un interviu emoționant, chiar cu câteva zile înainte să moară, în care a vorbit despre copilăria fiicei sale și relația dintre ele. Elena Tudor a murit pe 8 noiembrie, la 69 de ani, în urma unui infarct, chiar în incinta unei unei policlinici în care făcea în ultima vreme gimnastică de recuperare. Mama Iulianei Tudor spune că nu a profitat niciodată de pe urma celebrității fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spunea mama Iulianei Tudor despre prezentatoarea TV, cu o săptămână înainte să moară. Elena Tudor și-a dus mereu viața în discreție, în ciuda celebrității fiicei sale. Ba chiar spunea, cu doar câteva zile înainte să se stingă subit, că nu și-a dorit niciodată avantaje de pe urma numelui său și la vremea aceea era internată într-o clinică fără ca nimeni de acolo să știe că fiica ei este Iuliana Tudor.

119735016_3234883463213339_4293740697866176908_n119735016_3234883463213339_4293740697866176908_n

Ce spunea mama Iulianei Tudor despre prezentatoarea TV, cu o săptămână înainte să moară

Potrivit unor apropiați ai familiei, Elena Tudor s-a stins, pe 8 noiembrie, din pricina unui infarct în incinta unei policlinici în care făcea în ultima vreme gimnastică de recuperare. Potrivit cancan.ro, mama Iulianei Tudor nu făcuse însă eforturi fizice în ziua respectivă și nici nu se știa însă suferindă de inimă.

Cu câteva zile înainte, mama Iulianei Tudor acordase un interviu emoționant în care a dat detalii despre copilăria fiicei sale și relația dintre ele.

„Iuliana nu a fost un copil neastâmpărat. Nici pomeneală! A fost chiar prea cuminte pentru timpurile pe care le-a trăit! Dar pot să vă spun că am avut de-a lungul timpului mici certuri în zilele în care nu citea suficient. Asta era problema! Adică nu dedica suficient timp cititului, Or, când se întâmpla așa ceva, mai aveam dispute pe tema asta!

Nu a făcut excese de niciun fel, niciodată! Nici măcar la liceu, unde era navetistă! Ea merge din Băicoi la Ploiești, la liceu, așa că vă închipuiți că era o viață mai aspră, cu naveta și alte probleme care se adaugă. Dar nu au existat niciodată probleme. Fiind într-un liceu de fete, era o concurență accerbă între ele care să fie în față…„, spunea mama Iulianei Tudor pentru cancan.ro.

Întrebată ce carieră și-a dorit pentru fiica ei, Elena Tudor a răspuns: „Aș fi vrut să se facă medic, dacă ar fi fost după mine. Dar nu a stat în firea ei, în caracterul ei. I-a fost teamă de partea asta. Apoi, i-am spus să se facă învățătoare, să fie aproape de noi, să trăiască aproape de noi, dar nici asta n-a fost să fie! Pur și simplu, nu s-au potrivit planurile noastre cu ale ei. Viața a făcut în așa fel încât să o ia pe altă cale…”

Citește și: Ce a răspuns Oana Roman la întrebarea „Ești implicată într-o relație în momentul de față?': „Mă bucur de liniște și pace și de Isa'

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Elena Tudor nu a profitat de pe urma celebrității fiicei sale, Iuliana Tudor

Întrebată când și-a dat seama că fiica ei este cunoscută, Elena Tudor a declarat că Iuliana este „un om normal” și pentru ea nu este o persoană cunoscută, ci doar fiica ei. În plus, mama Iulianei Tudor a negat că a profitat vreodată de pe urma numelui său.

Nu v-aș putea spune că e o persoană foarte cunoscută! Și nici nu v-aș putea spune că am fost convinsă, eu personal, că este o persoană cunoscută. Îmi place să cred că este un om normal și cu un caracter ales.

Exclus, exclus (n.r. nu am profitat de faptul că Iuliana Tudor este cunoscută)! Eu, acum, sunt internată la un spital și nu știe nimeni acolo că sunt mama ei…„, a mai spus mama Iulianei Tudor.

Ce spunea Iuliana Tudor despre mama ei

Iuliana Tudor a povestit, printre altele, despre copilăria sa 'prin alte case', aceasta locuind cu bunicii și cu rudele sale din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut mama sa.

'Aveam doar trei ani și nu aveam cum să înțeleg nimic din ce se întâmpla. Au avut grijă să mă protejeze, cred că am făcut doar câteva vizite la spital. Acolo nici nu aveam voie să intru. Mă băgau pe geam și mă duceau un pic să mă văd cu ea. N-am simțit, la vârsta acea nu-mi dădeam seama.

Știam doar că are o problemă și trebui să se întoarcă. A fost o perioadă de un an. Dar, într-adevăr, la acea vârstă, trăind în alte case, trebuie să te adaptezi. Nu ai mijloacele, la 3 ani, 4 ani, 5 ani să te descurci în astfel de conjunctură. Eu am văzut ca un lucru bun.

Pe mine lucrul acesta m-a călit, m-a făcut să nu îmi fie greu în nicio situație. Dacă acum, când stăm noi de vorbă, se întâmplă ceva, eu funcționez în secunde, gândindu-mă nu la vai, ce ni s-a întâmplat, Doamne ferește, cum și de ce ni s-a întâmplat și în secunda doi mă gândesc la soluție. Îmi vine instinctiv', povestea Iuliana Tudor în podcastul „Altceva cu Adrian Artene'.

Iuliana Tudor a mai mărturisit, la podcastul 'Altceva' cu Adrian Artene, că ar fi făcut orice ca mama sa să fie bine: 'Dacă aș putea aș da tot ce am și sunt ca ea să fie bine'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton