Ce spunea Reghe despre Anamaria Prodan înainte de divorț: „S-a luptat pentru mine ca nimeni alta”

 Miniosu Alexandra
.

Reghe și Anamaria Prodan se află în plin divorț, după ce el a depus actele. Odată cu lansarea cărții impresarei, s-a aflat cum o descria antrenorul pe încă soția lui, înainte de a ajunge la despărțire. Laurențiu Reghecampf spunea la acea vreme că ea s-a luptat pentru el ca nimeni alta și că este o femeie „cum puține se nasc'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reghe și Anamaria Prodan se află în prezent în plin divorț. Recent, sexy-impresara și-a lansat propria carte, intitulată „Da, sunt cea mai bună!'. În lucrare, ea a consemnat printre altele cum o descria Laurențiu Reghecampf înainte să se despartă. Antrenorul de la Universitatea Craiova spunea despre ea că s-a luptat pentru el ca nicio altă femeie și că nu a întâlnit niciodată un om la fel „de dârz, de puternic, de luptător, de drept' ca ea.

anamaria-3anamaria-3

În cartea Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Cuvintele lui au fost însă spuse înainte ca cei doi să ajungă la separare. Susținea atunci că a fost mereu uluit de puterea interioară a impresarei și că o aprecizată pentru firea ei luptătoare. O descria drept un „exemplu de om adevărat'.

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei:”Dacă-mi va cere ajutorul, eu…”

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează'

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui:„Exact ca un tată'

Ce spunea Reghe despre Anamaria Prodan înainte de divorț

În plus, Reghe susținea că Anamaria Prodan este un om cum puțini se mai nasc astăzi. Comparativ cu el, spunea că impresara e mai vorbăreață și mai expansivă. El susținea că vedeta și-ar pune amprenta asupra oricui, fără ca ceilalți să simtă că îi „schimbă din rădăcini'.

„Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini.

(…) M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept. Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi', spunea Laurențiu Reghecampf în cartea Anamariei Prodan, scrie fanatik.ro.

„Mi-a dat încredere fără limită'

În continuare, Reghe mai spunea că Anamaria Prodan l-a făcut să fie și mai încrezător în forțele proprii. Conform mărturisirilor lui, după ce el și-a încheiat cariera de fotbalist, impresara i-a dat putere, spunându-i că o să ajungă „cel mai mare antrenor'.

„Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina casei și, zâmbind, mi-a spus: `De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat`.

(…) Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică', a continuat Reghe.

Reghe despre Anamaria Prodan: „A urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea'

Laurențiu Reghecampf mai adăuga că Anamaria Prodan ar fi stat lângă el ca o leoaică și că i-ar fi urmărit fiecare mișcare, dar mai ales pe a celor ce l-au înconjurat. A povestit cum ea s-a luptat pentru el ca nicio altă femeie și că nu a lăsat pe nimeni să vorbească urât despre el.

„A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lână mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ. Nu a permis nimănui să vorbească un cuvânt rău despre mine.

(…) Am înțeles, alături de Anamaria, cât de importantă este imaginea. Cât de serios trebuie să fii în meserie și în viață. Ce educație și ce exemplu trebuie să dai copiilor tăi', a mai precizat el.

Tot despre încă soția lui, cunoscutul antrenor mai spunea că „e o femeie care domină lumea bărbaților, o femeie cum puține se nasc'.

Sexy-impresara ar fi fost la un pas să-l concedieze

Potrivit fanatik.ro, când Reghe a debutat în cariera de antrenor, el și Anamaria Prodan ar fi avut diverse diferende. Atunci, ea ar fi fost la un pas să-l concedieze pe tatăl fiului ei.

„Am chemat antrenorul în birou la mine și i-am spus că, dacă nu redresează urgent situația, voi fi nevoită să-l dau afară. A rămas uimit. (…) Țin mine că s-a ridicat și a ieșit fără un cuvânt', scrie Anamaria Prodan în cartea ei.

Anamaria Prodan, după ce s-a aflat de divorț

După ce s-a aflat de divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe, ea a declarat că în viață are nevoie doar de „prieteni adevărați, de oameni loiali, de oameni inteligenți' și nu în ultimul rând de copiii ei.

„Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau tuturor lecția despre familie și despre demnitate', spunea Prodan după ce s-a aflat de divorțul de Reghe.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton