Ce i-a spus Lola Crudu de la Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador: „Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seama că...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce i-a spus Lola de Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că plecarea lui Jador a adus multe reacții în ambele tabere de la Survivor All Stars și încă de atunci se vorbește despre el. După avertismentul primit de la Faimoși, acum Oana Ciocan a făcut o serie de mărturisiri despre vorbele pe care i le-a spus Lola despre artist, fiind chiar colega ei de echipă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dacă atunci când a venit vorba despre ceea ce i-au spus Faimoșii și cum au avertizat-o în privința lui Jador a spus totul public, și acum, când Războinicii au comentat relația lor, a povestit totul. De data aceasta discuția a fost între ea și Lola Crudu, concurentă în aceeași echipă cu ea. Iată ce i s-a mai spus de data aceasta despre logodnicul ei.

fosta-iubita-cunoscuta-a-lui-jador-l-a-dat-de-gol-pe-cantaret.-avertisment-pentru-oana-ciocan-cu-toate-voia-copii-1024×576-2fosta-iubita-cunoscuta-a-lui-jador-l-a-dat-de-gol-pe-cantaret.-avertisment-pentru-oana-ciocan-cu-toate-voia-copii-1024×576-2

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur”

Citește și: Oana Ciocan a răbufnit după ce a fost avertizată de Faimoși în privința relației cu Jador: „Este omul cu care o să trăiesc o viață. Pentru ei poate să fie cel mai groaznic…'

Citește și: Actrița Mirela Zeța s-a căsătorit în secret, acum doi ani: „Mi-am întâlnit iubirea salvatoare. Nu credeam că o să fac acest pas!”. Ce spune despre soțul ei

Citește și: Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: „Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața și…'

Ce i-a spus Lola de Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador

Încă de când a fost descalificat Jador de la Survivor All Stars, Oana Ciocan a primit numeroase „sfaturi„ despre logodnicul ei, dar totodată a auzit și vorbe care au deranjat-o. Totuși, se pare că sunt și persoane care-l apreciază pe Jador, astfel că Lola Crudu nu s-a sfiit să spună acest lucru. Mai concret, din vorbă în vorbă i-a spus clar Oanei Ciocan că artistul este cu siguranță un om bun, dacă ea este într-o relație cu el.

Eu cred că și Ionuț (n.r. Jador) ar fi trebuit să fie la Războinici pentru că îl apreciază și îl iubesc real. Chiar Lola mi-a spus: „Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seamă că el este un om foarte bun pentru că ești tu cu el'„, a dezvăluit Oana Ciocan.

Nu întâmplător Oana Ciocan a dezvăluit și că Jador, iubitul ei, trebuia să fie în echipa Războinicilor. După numeroasele replici pe care le-a primit de la Faimoși privind relația ei cu el, aceasta a explicat că este foarte bucuroasă că face parte din echipa Războinicilor.

Datorită colegilor mei, integrarea a fost foarte ușoară pentru că nu a existat până acum o echipă mai bună de Războinici decât ei. De la traseu la traseu țip și mă exteriorizez pentru că îmi place atât de mult și îmi vine să trag din ce în ce mai tare. E dorința de câștig!', a mai spus Oana Ciocan.

Oana Ciocan a răbufnit după ce a fost avertizată de Faimoși în privința relației cu Jador

Nu este pentru prima dată când Oana Ciocan primește sfaturi despre relația cu Jador din partea colegilor de la Survivor All Stars. Dacă de data aceasta lucrurile au fost pozitive, în urmă cu ceva timp a auzit și lucruri negative din partea Faimoșilor, care o avertizau cu privire la artist.

 „Oamenii mulți tind să dea sfaturi din exterior, ei necunoscând ce este în interior. Mergeam să susțin un coleg sau o colegă, nu mai țin minte exact, pentru că m-a bulversat destul de mult întâmplarea.

Lângă noi era și TJ, Duli și Ștefi de la Faimoși. L-a un moment dat, s-a uitat așa la mine și mi-a zis dacă sunt bine. Ștefi mi-a zis, ceva de genul, că să am grijă, că ei mă plac pe mine, că sunt un om bun și că să am grijă de viitorul meu’, a povestit Oana Ciocan despre gestul Ștefaniei la Survivor România.

Oana Ciocan nu s-a oprit aici cu declarațiile atunci când Ștefania a vorbit despre Jador, ci a continuat cu o serie de replici neașteptate, moment în care au mai interveni și alți coelgi.

„Ștefania este o fată bună, cel puțin impresia asta o am despre ea, intenția ei nu a fost una rea. Eu știu cel mai bine ce am acasă. Omul despre care ei au o părere și omul în care ei au dat toți este jumătatea mea.

Este omul cu care o să trăiesc o viață. Pentru ei poate să fie cel mai groaznic om, oricum vor ei. Omul ăla, pentru mine, nu are defect’, a spus Oana Ciocan despre Jador.

Colegii au fost, la rândul lor, deranjați de gestul Ștefaniei. „Și sfaturile astea se dau în niște condiții. Dai un sfat într-o echipă, dai un sfat de la prieten la prieten. Dacă noi nu nu cunoștem atât de bine și tu dai un sfat? Nu e treaba ta’, a afirmat Alex Delea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton