Ce i-a spus Ovidiu Niculescu lui Adrian Minune la telefon, după ce a jucat cu fiica lui, Karmen, în serialul Clanul: „L-am felicitat. Este o femeie...”

.

Ovidiu Niculescu a jucat în serialul Clanul, unde l-a interpretat pe Constănțeanu, dar poate fi văzut și în Tătuțu, o nouă producție care îl are ca personaj principal pe George Mihăiță. Actorul a rămas impresionat de fiica lui Adrian Minune, cu care s-a întâlnit pe platourile de filmare. Karmen îi este fiică în film.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

El susține că a văzut în Karmen o femeie frumoasă și inteligentă și chiar l-a sunat pe Adrian Minune să îl felicite pentru un așa copil. Ovidiu Niculescu are 50 de ani și poate fi aplaudat și în piesele de la Teatrul Mic. El a scris scenariul și la filmul „Vama Veche Retreat', dar activează și într-o trupă, White Mahala.

ovidiu niculescu 12ovidiu niculescu 12

Ovidiu Niculescu a rămas impresionat de fiica lui Adrian Minune

Ovidiu Niculescu are doar cuvinte despre fiica lui Adrian Minune. El subliniază și talentul actoricesc al lui George Mihăiță.

„George Mihăiță este, de departe, un mare actor al acestei țări, toți îl strigă Țătuțu, și în pauze. Am acolo un personaj negativ, așa cum joc de obicei. Îmi place să lucrez în proiecte de succes și de impact la oameni. Totul este profesionist, toți actorii vin cu textele învățate, scenariul este foarte bine scris. A fost o bucurie să o descopăr pe Karmen, fiica lui Adi Minune, este fata mea în film. Chiar l-am felicitat pe Adi Minune, prin telefon. Este o femeie frumoasă, inteligentă, citită, un om cu totul și cu totul special, cu talent la actorie', spune Ovidiu Niculescu, pentru Click.

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și-a iertat tatăl după 22 de ani. Solista a urcat cu Săndel Bălan pe scenă, la Sala Palatului: „E o zi specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…' / Ce relație au cu nașii

Ce amintiri are Ovidiu Niculescu cu Sergiu Nicolaescu

Ovidiu Niculescu nu poate uita nici acum colaborarea cu Sergiu Nicolaescu la filmul „Triunghiul morții' (1999). El a povestit cum era să lucrezi cu unul dintre regizorii mari din România.

Eram mai tânăr, pe atunci, a fost o bucurie să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu, a fost o experiență de neuitat. Avea un caracter puternic, dar și o sensibilitate, bine mascată în interior. Nu te poți ocupa de partea asta artistică fără să ai și o doză mare de emoție. Dar, era o mască a lui, ca să poată să țină în mână atâția oameni, știut fiind faptul că filmele lui au necesitat echipe mari. Era nevoit să fie mână forte, ca regizor, ca să țină sub control batalioane de oameni', mai spune Ovidiu Niculescu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton