Ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu, unui polițist, drept daune morale: "M-a cinstit cu vin, iar apoi..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu, unui polițist, drept daune morale. Probleme pentru manelistul Dani Mocanu care, în 2020, în timpul carantinei, a fost amendat de un polițist. Mocanu susține că ofițerul și-ar fi cerut ulterior scuze și l-ar fi cinstit pe artist cu un pahar de vin. Manelistul l-a acuzat pe agent că, de fapt, i-a întins o capcană. După trei ani de scandal cu polițistul, tribunalul a decis că Dani Mocanu trebuie să plătească daune morale acestuia. Ofițerul este și el cercetat pentru fapte penale, petrecute în 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu, unui polițist, drept daune morale. Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți de manele. După ce a fost condamnat la 6 luni cu executare pentru incitare la ură împotriva femeilor, manelistul este bun de plată într-un scandal cu polițistul Emanuel Croitoru. Ofițerul l-a sancționat pe Dani Mocanu la data de 16 aprilie 2020, pe motiv că nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere, România aflându-se în carantină. Manelistul susține că ofițerul l-a invitat apoi la ziua sa de naștere, unde și-a cerut scuze pentru amenda pe care i-a dat-o și l-a cinstit pe artist cu vin. Dani Mocanu a arătat, drept dovadă, o fotografie cu Emanuel Croitoru, de la evenimentul respectiv.

În timp ce se întorcea de la petrecerea polițistului, Dani Mocanu a fost oprit de o patrulă de Poliție, care i-a făcut un test pentru măsurarea alcoolemiei. Mocanu l-a acuzat pe Croitoru că, invitându-l la petrecere, a vrut, de fapt, să-i întindă o cursă. Polițistul Emanuel Croitoru nu este nici el „ușă de biserică”. Potrivit adevarul.ro, polițistul este cercetat penal pentru abuz în serviciu și fals intelectual, din cauza unor fapte comise în 2022. Emanuel Croitoru l-a dat în judecată pe Mocanu pentru că l-ar fi denigrat, iar Tribunalul i-a dat dreptate polițistului. Iată ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu!

dani-mocanu-1dani-mocanu-1

Ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu, unui polițist, drept daune morale

Dani Mocanu se află în scandal, de trei ani, cu polițistul Emanuel Croitoru, pe care l-a acuzat public că l-a invitat la ziua sa de naștere și l-a servit cu alcool, ca apoi să pună o patrulă de poliție pe urmele sale. Acest fapt a avut consecințe negative pentru agentul Emanuel Croitoru, la locul de muncă, așa că, în vara lui 2020, l-a dat în judecată pe manelist pentru denigrare. Croitoru a cerut Judecătoriei Pitești să dispună obligarea pârâtului la plata sumei de 100.000 lei, reprezentând daune morale, precum şi plata cheltuielilor de judecată.

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Antonescu nu știe despre despărțirea ei de Victor Vrînceanu: „Nu am discutat cu Sienna pe acest subiect”

Citește și: Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Vine din India și e dansator

Magistrații i-au dat câștig de cauză polițistului, pe motiv că Dani Mocanu i-a lezat dreptul la demnitate, onoare, reputaţie şi prestigiu profesional. Pe 10 martie 2023, după aproape trei ani de judecată, instanţa a admis în parte acţiunea și l-a obligat pe Mocanu să îi plătească polițistului suma de 5.000 lei, reprezentând daune morale, plus 100 de lei cheltuieli de judecată.

„Menţionează reclamantul (Emanuel Croitoru) faptul că pârâtul Mocanu Daniel, prin acţiunile sale săvârşite cu intenţie directă şi în formă continuată, reuşeşte să-i cauzeze o temere, având în vedere intensitatea şi frecvenţa pe care aceasta înțelege să şi-o manifeste în postările sale, de asemenea îi creează un prejudiciu enorm, punându-i în pericol desfăşurarea normală a vieţii cotidiene. Susţine reclamantul că, din cauza pârâtului, a avut probleme la locul de muncă', se arată în motivarea instanței.

Dani Mocanu a publicat o fotografie alături de polițist, de la ziua de naștere a acestuia

Manelistul susține că, după ce a plecat de la petrecerea polițistului, a fost urmărit de un echipaj de poliție care l-a oprit, în Pitești, pentru a-l verifica dacă a consumat băuturi alcoolice. Nu a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, însă Mocanu l-a acuzat, într-o postare video, pe Emanuel Croitoru că l-ar fi invitat la ziua lui ca să bea şi ulterior să îl amendeze, cu intenţia de a-l discredita. Mocanu a publicat chiar și o fotografie de la ziua de naștere a polițistului respectiv, pentru a-și dovedi dreptatea.

„El este poliţistul care m-a amendat (…). Numele lui este Croitoru Emanuel. După cum se vede în această fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roşu, iar apoi şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun …cu toate că nu este deontologic să chemi un om la băutură după ce l-ai sancţionat', a declarat în primă fază, Dani Mocanu.

FOTO: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton