Ce sumă trebuie să plătească Dana Roba pentru operația de reconstrucție a craniului: "Când am auzit, era să mi se facă rău"

 Oana Pantazi
.

În urmă cu patru luni, a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a desfigurat-o cu ciocanul, iar acum, după ce a supraviețuit în mod miraculos, Dana Roba trebuie să plătească o sumă imensă pentru operația de reconstrucție a craniului. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce sumă trebuie să plătească Dana Roba pentru operația de reconstrucție a craniului. Cazul ei a șocat o lume întreagă și a ținut prima pagină multă vreme, în această vară. Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a desfigurat-o cu ciocanul. În urma loviturilor puternice la nivelul capului, tânăra a fost operată pe creier timp de 9 ore, iar medicii nu i-au dat prea mari de supraviețuire. Din fericire, minunea s-a produs și Dana Roba și-a revenit, însă costurile operației de reconstrucție a craniului, operație care îi va permite să aibă din nou un aspect normal, sunt imense.

dan5-1dan5-1

Ce sumă trebuie să plătească Dana Roba pentru operația de reconstrucție a craniului

La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu, și a ajuns în stare gravă la spital. Deșii medicii au fost, inițial, rezervați în privința evoluției stării ei de sănătate, tânăra de 31 de ani s-a recuperat repede, reluându-și activitatea la salonul de înfrumusețare.

Din nefericire, Dana Roba a rămas cu sechele în urma loviturilor. Dat fiind că are craniul lovit în două locuri, are nevoie de două plăci de titan care să-i susțină oasele. Numai că operația de reconstrucție a craniului are costuri imense.

Citește și: Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă: „Vorbește. Ne-a întrebat…’

Citește și: Dana Roba și soțul ei, față în față în sala de judecată, la aproape 3 luni de când a desfigurat-o cu ciocanul: „Oamenii să se roage pentru mine. Dacă mi se face rău…’

Citește și: Dana Roba își acuză soacra că a încercat să-i influențeze fiicele împotriva ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de soț: „M-a denigrat, mă face în toate felurile. Le-a spus fetelor că…’

Costă foarte mult, nu m-am așteptat să coste chiar atât. Chiar atât nu m-am așteptat, mai ales că doctorul de la Timișoara a zis că ar trebui să fie undeva la 10.000 maxim, depinde ce îmi pune. Când am ajuns la București și am auzit că o să fie până în 50.000 era să mi se facă rău. 

Plus că va trebui să mă tund cheală, în orice țară din lumea asta mă tunde cheală din nou, ceea ce pentru mine este groaznic', a mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Dana Roba: „Medicul nu îmi ia bani pe operație”

Tânăra va fi operată de medicul Vlad Ciurea și va trebui acoperit doar costul păcii de titan, care vine din Germania. Dacă Dana Roba ar fi făcut operația acolo, costurile s-ar fi ridicat la 150.000 de euro.

Placa de titan este cea care costă până în 50.000 de euro, aia pe care o faci în Germania sau în Japonia. El (n.r medicul) nu îmi ia bani pe operație, o să încaseze doar Germania pe placa de titan.

De exemplu, dacă aș face operația asta în Germania, costă undeva la 150.000 de euro. Medicul îmi ia bani doar pe placa de titan, bani care trebuie plătiți Germaniei.

Vorbim de două plăci de titan care vor fi montate una în partea stângă și una în față. Vorbim de două plăci de titan care vor fi realizate în Germania, dintr-un material ca și osul, ele vor fi făcute special pentru mine', a mai spus Dana Roba pentru sursa citată.

Dana Roba, declarații dureroase despre clipa în care s-a trezit din comă, după ce a fost desfigurată de soț

Dana Roba a rememorat momentul când s-a trezit din comă, la Spitalul Județean din Timișoara, după ce a fost desfigurată de soțul ei. Tânăra de 31 de ani a fost la un pas să intre în depresie atunci când s-a văzut fără păr, însă și-a găsit puterea să facă față impactului emoțional și să lupte pentru a se vindeca complet.

„Am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie. Am plâns foarte tare’, a mărturisit Dana Roba, pe platforma Tik Tok.

Dana Roba spune că medicii i-au fost alături și au încurajat-o în acele momente dureroase: „Trebuiau să ți se usuce florile la cimitir astăzi, și tu plângi că nu ai păr?’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton