Cât a cheltuit Dorian Popa pe cumpărăturile pentru vacanța cu rulota: "Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult..." / Unii ar spune că suma e uriașă

 Dumitrache Laura
.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețula a plecat într-o vacanță cu rulota, într-o destinație din județul Timiș și a făcut cumpărăturile necesare. Dorian Popa a făcut o filmare în care le-a arătat internauților câți bani a cheltuit pentru micile plăceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa are o carieră de succes și este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Acesta are 34 de ani și este antreprenor, cântăreț, actor și influencer. În anul 2022 a avut mare succes în domeniul imobiliar și e multumit de averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor.

dorian popadorian popa

Artistul a plecay în vacanță cu rulota, iar zilele trecute a mers la cumpărături. Dorian Popa le-a arătat fanilor din mediul online suma pe care a cheltuit-o. Vloggerul a achiziționat mai multe obiecte și a achitat totul cu cardul. Internauții au rămas șocați!

Citește și: Dorian Popa a fost refuzat de actorii din „Pariu cu viața”, pentru o reuniune: „Surprins într-un mod nu tocmai plăcut”

Citește și:Ce planuri are Dorian Popa privind nunta şi venirea pe lume a unui copil: „Ceva special, vă asigur…”

Citește și:Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca. Ce sumă uriașă a plătit designerul pentru meniu și cum a fost surprins la masă

Citește și:Ce probleme de sănătate are Adelina Pestrițu și ce diagnostic a primit, în urma unei radiografii pulmonare: „O să fiu bine. Atunci când mergi să te cauți de una și dai de alta…'

Ce sumă uriașă a cheltuit Dorian Popa pe cumpărăturile pentru vacanță

Dorian Popa este urmărit de milioane de tineri din România pe rețelele de socializare, iar stilul său de viață este un exemplu pentru multă lume. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că a muncit foarte mult pentru a fi împlinit pe plan financiar, și nu numai. Dorian Popa a plecat într- vacanță cu rulota, motiv pentru care zilele trecut a mers la cumpărături. Vloggerul a postat un clip video în care le-a arătat fanilor din mediul online suma pe care a plătit-o pentru micile plăceri. Mai exact, Dorian Popa a cheltuit 909 lei pe cumpărături.

„Astea sunt cumpărăturile, extrem de bine organizate. Să vedem ce înseamnă cumpărăturile pentru o vacanță cu rulota. 909 lei. Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult ținând cont că am luat perne, așternuturi. Hai să o gândim și în esență, nu doar că am mers la cumpărături și am cheltuit 900 de lei. Am luat și ventilator. Mergem acum să ne instalăm în dube', a declarat Dorian Popa într-un clip de pe Youtube.

Dorian Popa a plecat în vacanță, cu rulota

Dorian Popa este activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața lui. Acesta a acceptat provocarea de a sta în rulotă timp de 24 de ore, iar artistul deja a plecat în această experiență. Dorian Popa le-a arătat internauților rulota și ce terasă frumoasă are. „Uite că am ajuns așa, ușor-ușor ghidați de Doamne Doamne într-un loc zici că e Raiul pe Pământ. Uitați-vă cum arată scaunele alea, doar ele două pe ponton', a mai spus Dorian Popa în vlogul său.

În ultimii ani, Dorian Popa a lăsat-o mai moale cu muzica și s-a axat mai mult pe afaceri și crearea de conținut pe Instagram și Youtube. Cântărețul are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram și încasează sume mari din contractele de imagine. „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro”, declarea în trecut Dorian Popa.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton