Ce surpriză i-a făcut Răzvan Simion soției lui, Daliana, cu ocazia zilei de naștere: "Îți mulțumesc pentru această viață și toate viețile care vor urma!"

 Dumba Gabriela
.

Daliana Răducan și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 28 august, iar Răzvan Simion i-a transmis public o urare emoționantă. În plus, încă de la primele ore ale zilei a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri roșii, florile preferate ale sărbătoritei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daliana Răducan a împlinit 34 de ani, aceasta fiind prima ei aniversare ca soție a lui Răzvan Simion. Cei doi s-au căsătorit în această vară și matinalul de la Antena 1 nu a fost nicicând mai fericit, așa cum recunoaște chiar el.

5-1200×6755-1200×675

Răzvan Simion, urare emoționantă pentru Daliana, de ziua ei

Răzvan Simion și-a impresionat soția cu un mesaj plin de emoție cu ocazia zilei ei de naștere. Daliana Răducan împlinit 34 de ani, iar prezentatorul TV a transmis pe rețelele de socializare o urare specială. 

„Îți mulțumesc pentru această viață și pentru toate viețile care vor urma. La mulți ani, soția mea frumoasă!', a scris Răzvan Simion pe Instagram. 

Prezentatorul TV i-a făcut soției sale și un cadou cu o mare însemnătate pentru ea. El i-a oferit un dat un buchet de trandafiri roși, cu care aceasta s-a „mândrit' pe contul ei de Instagram

Pentru totdeauna trandafiri roșii', a scris sărbătorita zilei.

Răzvan Simion îi face des declarații de dragoste soției sale, demonstrând că este un romantic incurabil, care și-a găsit, în sfârșit, partenera potrivită.

„Aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, că și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisură dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic', spunea Răzvan Simion acum ceva timp.

Citește și: Lora susține că are puteri paranormale. Ce i-a prezis cumnatei sale acum 3 ani și s-a întâmplat întocmai: „Am talentul ăsta, îmi dau seama de anumite chestii, dacă văd o poză'

Citește și: Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu'

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit, la un an și jumătate de la logodnă

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit pe 8 iunie 2024 în cadrul unui eveniment organizat în cerc restrâns. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani și au demonstrat că au o relație stabilă și bazată pe iubire.

Prezentatorul de la Antena 1 și partenera lui s-au logodit la începutul anului 2023, iar recent au publicat mai multe imagini de la nuntă.

În dreptul fotografiilor de la nuntă, proaspăta mireasă a precizat că experiențele trăite separat i-au adus în cele din urmă împreună.

„A durat mult pana mi-am gasit camaradul de viata potrivit. Ne-am asteptat reciproc, si eu pe el, si el pe mine. Ne-am asteptat pregatindu-ne unul pentru celalalt. Ani de zile, experiente traite separat pentru a ne aduce impreuna. Nu m-a intrebat, nu am raspuns, DA-ul s-a nascut din noi, in clipa in care privirile ni s-au intalnit si sufletele s-au imbratisat.

Astazi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi. Va invitam sa ne bucuram impreuna, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregatim, cu gandul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră', a scris Daliana Răducan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton