Ce talent neobișnuit are Lora, pe lângă cântat: „Îmi verific auzul de două ori pe an. Mulți zic că...”

 Tudorache Simona
.

Lora a reușit să își mențină locul în topurile muzicale, dar excelează și la alte capitole. Artista are un auz foarte bine dezvoltat, aude frecvențe pe care puțini oameni reușesc să le distingă. Deși este recunoscătoare pentru această calitate, uneori o percepe și ca pe o adevărată povară, pentru că asta o face să muncească și mai mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De multe ori, dorința de a avea o piesă perfectă a făcut-o să ia decizii drastice. La un moment dat, i-a cerut iubitului ei, Ionuț Ghenu, care îi este și manager, să scoată o piesă de pe radio pentru a o reînregistra.

lora-sexy-1lora-sexy-1

De ce a decis Lora să reînregistreze o piesă

Un suntet care o deranja a fost de ajuns pentru Lora, care a decis că o piesă proaspăt lansată trebuie înregistrată din nou.

„Era ceva pe frecvență care mă deranja. Eu aud foarte bine. Îmi verific auzul de două ori pe an și vreau să zic că aud foarte bine. Aud niște frecvențe pe care urechea obișnuită nu le distinge neapărat. Mulți zic că îi deranjează ceva și habar nu au ce. Ei bine, eu știu ce deranjează. E un zumzăit așa', a povestit amuzată Lora, conform Ego.ro.

Artista urcă pe scenă, dar și compune foarte bine. Acum pregătește o piesă cu care speră să dea lovitura în toamnă.

„Jurnal nu mai am timp să fac. Jurnalul meu arată mai mult a program și a liste cu chestii de făcut, dar muzică scriu. Chiar zilele trecute am scris o strofă superbă pentru o piesă. Aveam nevoie de strofa a doua. Este o piesă pe care am scris-o mai de mult, dar nu îmi venea strofa a doua. A venit pur și simplu incredibil de frumos. Am și înregistrat-o. Abia aștept să o lansez. Sper să fie single-ul de toamnă, că după ce se strâng mai multe piese, se face așa o comisie de disciplină, se ascultă și se face audit de niște oameni foarte răi (râde)', spune Lora.

Lora are piese care așteapă de patru ani să fie lansate

Solista are piese pe care le-a scris în urmă cu patru ani, dar așteaptă momentul potrivit să le lanseze pe piață.

„Nu e că îmi aduc aminte. Eu le știu tot timpul. Dar sunt anumite piese care au alt timing și atunci se cer singure când vor să iasă la lumină', mai spune ea.

Citește și: Ce relație are Liliana Ștefan, fosta parteneră a lui Dan Bittman, cu cei trei băieți ai lor: „Sunt o mamă implicată. Am învățat să am încredere în calea pe care o aleg ei, care nu întodeauna corespunde cu viziunea mea'

Citește și: Ce a moștenit Principele Nicolae de la bunicul lui, Regele Mihai, și ce încearcă să ducă mai departe: 'E o pasiune moștenită de fiecare generație, de la Ferdinand și Regina Maria încoace…'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Florin Brătescu, prezentator TVR și primul director general al televiziunii Antena 1: „Cu 30 minute înainte mi s-a pus un text în brațe, m-au dus la machiaj și am intrat pe post, nimeni nu știa cine sunt”

Citește și: Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: „N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu…”

Lora a compus piese și pentru colegi

Până să devină un nume în muzică, Lora obișnuia să vândă piese către alți artiști. Chiar și astăzi crede că unele dintre materiale pe care și-a pus amprenta ar trebui să ajungă la colegii ei de scenă.

„Bineînțeles. De multe ori vin special pentru alții. Adică îi și sun și le spun că au un 'colet' la mine. Asta face parte din magia muzicii. Indiferent la cine vine o anumită piesă, ea își alege omul. Și la cine vine, dar și unde trebuie să ajungă. Eu am câștigat bani la începutul carierei scriind pentru alții. Câteodată erau unele piese pe care nu aș fi vrut să le dau neapărat, că atât de tare mă atașasem de ele, dar aveam nevoie foarte mare de bani și atunci am considerat că asta este', precizează Lora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton