Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

 Radulescu Ruxandra
.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Președintele României Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen Iohannis, au întreprins o vizită oficială în Republica Argentina, pentru o întrevedere cu Președintele Alberto Fernández, fiind prima vizită la acest nivel, în ultimii 30 de ani. Cuplul prezidențial a luat parte la o serie de evenimente de rang înalt, iar Carmen Iohannis a purtat o ținută extrem de elegantă, formată din taior și fustă de culoare albă. Iată cum s-a îmbracăt soția președintelui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au poposit în Argentina, vzită ce are ca scop consolidarea relațiilor cu America Latină. Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți marți, 25 aprilie la ceremonia depunerii unei coroane de flori la Monumentul Generalului San Martin, Buenos Aires, apoi cuplul prezidențial a fost întâmpinat de către Președintele Republicii Argentina, Alberto Fernández, la Palatul Prezidențial Casa Rosada, Buenos Aires. Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă, de culoare albă. Vestimentația a fost creată de designerul Andreea Tincu.

original_vizita_oficiala_in_argentina_25_aprilie_2023_2original_vizita_oficiala_in_argentina_25_aprilie_2023_2

Carmen Iohannis a purtat o ținută elegantă în vizita oficială din Argentina

Carmen Iohannis și-a făcut apariția alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis, în Argentina, în cadrul unei vizite diplomatice, la nivel înalt. Prima Doamnă a României a făcut furori cu ținuta ei. Carmen Iohannis a optat pentru un taior cu mânceci trei sferturi, de culoare albă și o fustă dreaptă, de lungime medie. Soția președintelui a accesorizat ținuta cu un plic de culoare roz aprins și pantofi clasici, cu toc, de culoare albă. Carmen Iohannis a avut părul prins într-un coc și un machiaj discret. Ținuta purtată de Carmen Iohannis este creația designerului Andreea Tincu, care a publicat câteva imagini cu Prima Doamnă, pe contul personal de socializare.

„Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant”, a scris Andreea Tincu.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

Citește și: Oana Roman a criticat ultima apariție a lui Carmen Iohannis: „Îți pui geantă de mii de euro și în cap o clemă de plastic'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul'

Carmen Iohannis, criticată pentru ținută purtată în vizita oficială din Brazilia

În urmă cu câteva săptămâni, Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Itamaraty, de omologul său brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva și de soția acestuia, Rosângela da Silva. Carmen Iohannis a stârnit un val de controverse cu ținuta purtată la întâlnirea oficială, internauții fiind de părere că rochia nu a fost adecvată pentru un astfel de eveniment.

În timp ce soția președintelui brazilian a purtat o rochie neagră și un sacou alb, Prima Doamnă a României a optat pentru o rochie vernil, fără mâneci, accesorizată cu o pereche de pantofi roz și o geantă cluth albă.

„În Brazilia, Prima Doamnă poartă design românesc, Rochia este din jacqurd de mătase și bumbac, stil minimalist chic, inspirație New Look’, spune designerul Andreea Tincu, cea care i-a creat ținuta lui Carmen Iohannis.

FOTO: Administrația Prezidențială, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton