Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

 Dumitrache Laura
.

Mădălina Ghenea a reușit să întoarcă toate privirile la Cannes. Actrița și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes, care a debutat pe 16 mai și se va încheia pe 27 mai. Numeroase celebrități vor păși zilele acestea pe covorul roșu. Sâmbătă seara a avut loc premiera mondială a filmului Killers of the Flower Moon, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio. Mădălina Ghenea a atras toate privirile. Iată ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 35 de ani are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Vedeta s-a mutat în Italia de mulți ani, acolo unde are numeroase proiecte. Recent, Mădălina Ghenea și-a făcut apariția la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro, de la Cannes.

madalina gheneamadalina ghenea

Mădălina Ghenea a participat la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes și a pășit pe covorul roșu purtând o ținută fermecătoare. Pe durata festivalului, celebritățile vor participa la defilările care au loc anual la Cannes.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au fotografiat în ipostaze fierbinți / Cei doi n-au confirmat zvonurile că ar avea o relație

Citește și:Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!'

Citește și:Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!'

Citește și:Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….'

Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes

Mădălina Ghenea reușește să surprindă ori de câte ori își face apariția. Actrița a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, care a debutat pe 16 mai și se va încheia pe 27 mai. Frumoasa actriță a întors toate privirile cu ținuta sa.

Mădălina Ghenea a purtat o rochie de culoare maro, lungă în spate și scurtă în partea din față, fiind admirată de cei prezenți. La marele eveniment au participat celebrități precum Leonardo DiCaprio, Robert de Niro sau Martin Scorsese.

Momenta istoric la Cannes

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, alături de multe alte celebrități. Pelicula Killer of the Flower Moon a avut premiera mondială sâmbătă seara, iar Robbie William, Isabelle Huppert, Naomi Campbell s-au numărat printre cei 2.500 de oameni care au văzut pentru prima dată filmul.

Sute de oameni i-au așteptat sâmbătă seara pe Robert de Niro, Leonardo DiCaprio, dar și pe ceilalalți membrii ai echipei. De Niro și DiCaprio au revenit la Cannes într-o poveste a lui Scorsese. Killers of the Flower Moon va fi lansat în cinematografele americane din luna octombrie.

Mădălina Ghenea, surprinsă în compania lui Grigor Dimitrov

În urmă cu câteva zile, Mădălina Ghenea a fost surprinsă alături de Grigor Dimitrov. Actrița a publicat pe rețelele de socializare imagini cu ei aproape dezbrăcați. Cu toate astea, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu au declarat dacă este vorba despre o ședință foto, iar la scurt timp, imaginile au dispărut.

Jucătorul de tenis și frumoasa actriță au fost surprinși împreună la Madrid și la Roma, unde bulgarul a participat la turnee. Deși cei doi au postat imaginile cu ei pe Instagram, acestea au dispărut imediat, însă au putut fi văzute pe Twitter, acolo unde au devenit virale foarte repede.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton